Incident prilikom posete Netanjahua Ukrajini: Supruga Sara nije htela da pojede hleb i so (VIDEO)

Sara je najpre napravila skandal sa posadom aviona, da bi potom načinila neshvatljiv gest prilikom sletanja na aerodrom u Kijevu

  • 5
benjamin, sara netanjahu

Printscreen: Twitter: כאן חדשות

Poseta izraelskog premijera Benjamina Netanijahua Ukrajini nije počela bontonskim manirima, a glavni akter bila je njegova supruga Sara, tvrde tamošnji mediji.

Gospođa Netanjahu najpre je bila nezadovoljna ponašanjem osoblja na izraelskom aerodromu, a ukazala je ukor kapetanu aviona koji je nije pozdravio prilikom ukrcavanja.

Ustala je sa sedišta i uputila se u pilotsku kabinu, gde joj po propisima nije bilo dozvoljeno da uđe, što je dodatno naljutilo suprugu premijera.

Incident se završio tako što je kapetan posade ponovo pozdravio bračni bar Netanjahu na letu, 45 minuta pre sletanja u Kijev. Tvrdio je da je Saru Netanjahu i njenog supruga pozdravio i prilikom ukrcavanja, ali da ona taj pozdrav nije čula.

Kada su izraelski premijer i njegova supruga sleteli na aerodrom u Kijevu, gde im je priređena tradicionalna dobrodiošlica u duhu te zemlje, dogodio se novi incident, koji je još više uzburkao javnost.

Gospodina i gospođu Netanjahu dočekale su tri devojke u narodnim ukrajinskim nošnjama sa solju i hlebom.

Dok je Benjamin Netanjahu umočio hleb u so i pojeo, Sara je uzela parče hleba i bacila ga na pod, prenose ukrajnski mediji.

Snimak se kasnije poojavio i na društvenim mrežama.

 

(Telegraf.rs/Rambler.ru)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    19. avgust 2019 | 12:51

    To je pre svega nevaspitanje, a druge epitete ne bih navodio.

  • Лицемер

    19. avgust 2019 | 10:39

    Шта је госпођа Сара по занимању ( супруга премијера није занимање а ни звање), јел по образовању макар близу тог пилота ! ?

  • mihajlo

    19. avgust 2019 | 12:56

    Kada se opanak opapuči

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA