Mladić (25) se bori za život nakon teške nesreće: "Ulica je ličila na bombaški napad" (VIDEO)

Pretpostavlja se da su se mladići trkali, što je prouzrokovalo nesreću

  • 0

Teško povređeni muškarac (25) bori se za život usled teške nesreće u Čislharstu, jugoistočnom delu Londona, nakon što su se dva sportska automobila usled velike brzine zakucala u četiri druga vozila.

Prema pisanju lokalnih medija, automobili marke "Jaguar F" i "Audi A5" vozili su neverovatnom brzinom. Jedan od njih je, prema navodima, udario u stub ulične rasvete, dok je drugi porušio žardinjere i udario u metalni stub nakon što je sleteo sa puta.

U toj nesreći oštećeni su i "Nisan Kaškai", "Folksvagen", "Volvo KSC90" i ganc novi "Porše Kajen", koji je pre samo dva dana izašao iz fabrike, prenosi "Mirror". "Porše" je pripadao lokalnom lekaru.

Jedan od svedoka opisao je da je ulica izgledala kao da se dogodio bombaški napad.

Portparol policije istakao je da su primili poziv oko 22 sata po lokalnom vremenu, da su na teren izašli hitna pomoć i policija i da je teško povređen 25-godišnji muškarac.

- Povređeni je u kritičnom stanju prevezen u bolnicu u južnom Londonu. U medicinsku ustanovu radi predostrožnosti transportovana je i lakše povređena 25-godišnja devojka - navodi se u izjavi policije.

Vozač drugog automobila na razgovorima je u policiji, a istraga povodom ovog slučaja je u toku.

Za sada nije poznato više detalja, a pretpostavlja se da su se dvojica muškaraca trkala.

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA