≫ 

Majka joj se predozirala, otac je stvorio "Tetra pak", a ona se udaje u dvorcu od 13 miliona evra

Kao dete bila je odvojena od roditelja jer su se njen otac Hans Kristijan Rausing i majka Eva prepustili drogi. Od tog poroka njena majka je preminula

  • 2
Lucy Rausing Lusi Rausing, ćerka milijardera Hansa Kristijana Rausinga; Foto: Facebook/Lucy Rausing

Lusi Rausing (24), ćerka britanskog biznismena švedskog porekla Hansa Kristijana Rausinga i vlasnika industrijske imperije za proizvodnju kartonske ambalaže "Tetra Pak", udala se za svog verenika fotografa, a venčanje će biti početkom septembra u Lezbrou Parku, dvorcu njenog oca vrednog 12 miliona funti (13,2 miliona evra).

Uprkos tome što su je kao dete odvajali od roditelja Hansa i Eve, dok su se oni upuštali u svet droge, Lusi će svog oca ispoštovati kako dolikuje i biće jedna od centralnih figura na njenom venčanju koje je zakazano za  7. septembar.

- Lusi će se venčati sa fotografom Konstantinom Kirven-Tejlorom u subotu 7. septembra u Crkvi Svete Marije sa pogledom na zamak Lezbrou Park nedaleko od Tetberija, u kom živi popularni milijarder - otkriva jedan od izvora, a prenosi "Dejli mejl".

Nakon ceremonije, gosti će se uputiti do dvorca iz 11. veka na večeru i slavlje, a za tu priliku planiran je i veličanstveni vatromet.

Lusi Rausing, jedna od naslednica industrijske imperije "Tetra Pak", venčaće se sedam godina nakon smrti svoje majke, koja je pronađena mrtva usled predoziranja u porodičnoj kući vrednoj 70 miliona funti (77 miliona evra).

Hans, koji je poput svoje supruge bio zavisnik od heroina, a potom i kokaina, dva meseca nije prijavio njenu smrt, posle čega mu je izrečena uslovna desetomesečna zatvorska kazna zbog sprečavanja zakonitog i dostojnog pokopa tela.

Hans i Eva Rausing Hans i Eva Rausing; Foto: Profimedia/Goff Photos

Dok se bračni par prepustio drogi, Lusi i njeno troje braća i sestara živeli su sa Hansovom sestrom Sigrid Rausing.

Danas je Hans Rausing (57) izlečen od poroka, ponovo se oženio, postao je filantrop i mnogo novca ulaže u humanitarne svrhe. Ukupno je kao dobrotvor dao 6 miliona funti, uključujući i fondaciju "Action On Addiction" koju podržava vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton.

Venčanje će organizovati Aleks Ficdžibons, čija je firma "Fet Akompli" bila zaduužena za organizaciju svadbene proslave princa Vilijama i Kejt Midlton.

Prema rečima komšija, Luci i Konstantin žive u Londonu, redovno posećuju zamak u kom njen otac živi od 2014. godine, a u tom dvorcu slavila je i svoj 21. rođendan.

(Telegraf.rs/Dejli mejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Js

    25. avgust 2019 | 11:43

    Srce moje, moj zivot nikad ne bih menjala za tvoj, jer dobre roditelje ni jedne pare ovog sveta ne mogu kupiti. Ti si u sustini jedna nesrecna osoba, ali ako dvorci donose i mogu nadomestoti i malo srece ,onda je ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA