≫ 

Motornom testerom odsekao glavu nećaku na spavanju, bio ubeđen da sanja da seče drvo (FOTO)

Trojica muškaraca zapila su se u nedelju uveče, a nekoliko sati nakon toga, dogodio se bizaran zločin

  • 4

Pijani ujak Rodžer Paje (48) odrubio je glavu i ruke motornom testerom nećaku Eduardu Roskitosu (30) na spavanju, a policiji je rekao da je zločin počinio u snu i da je sanjao kako seče drvo kokosa. Paje je pret toga bio u priptom stanju, a zločin se odigrao na Filipinima u nedelju popodne.

Očevidac Edgardo Kanet rekao je policijskim zvaničnicima da ga je iznenadio zvuk motorne testere, a kada je došao na mesto događaja, ugledao je Roskitosa u lokvi krvi sa odvojenom glavom od trupa.

Smrt građevinca Roskitosa bila je momentalna, a nakon što je usmrtio, Paje je odsekao i njegove ruke, rečeno je policiji.

Pošto je bio uplašen za svoj život, Kanet, koji je video horor pred očima, ekspresno je skočio kroz prozor i počeo da trči što dalje od kuće koliko ga noge nose.

Njih trojica počeli su da piju oko 20 časova po lokalnom vremenu, a Roskitos je ubijen oko pet sati kasnije dok je spavao.

Mrtav, telo Policija objavila fotografiju mrtvog tela Eduarda Roskitosa u lokvi krvi; Foto: Police Lieutenant Isidoro Ancero/PNP-Culaba

Policija je došla na lice mesta i uhapsila Pajea, a osumnjičeni je prilikom hapšenja rekao da je zločin počinio u snu, jer je sanjao i bio ubeđen u to da seče drvo kokosa, prenosi Mirror.

Kanet, koji je alarmirao meštane i policiju, takođe je dao izjavu policiji istakavši da su oči Pajea nekon zločina bile zatvorene i da je izgledalo kao da spava, rekao je šef policije Isidro Ancero za lokalne medije.

Policija je zaplenila motornu testeru radi dalje istrage, a Paje se nalazi u pritvoru u policijskoj stanici i protiv njega će biti podignuta optužnica za ubistvo.

Nakon ubistva, policija je obelodanila fotografiju osakaćenog tela žrtve koju su preneli lokalni mediji.

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA