≫ 

100 klinaca u Africi otpevalo "svi treba da znaju šta drugarstvo znači", na čistom srpskom (VIDEO)

Dijana je na svom Instagram profilu podelila video-snimak, pred kojim su njeni pratioci zanemeli

  • 8

Dijana Kocić završila je Fakultet organizacionih nauka, a pre nekoliko meseci napustila je svoj stalan posao ne bi li otišla u Afriku da volontira. U Africi Dijana podučava decu u jednoj od lokalnih škola, i svaki dan provodi sa njima.

Ona je na svom Instagram profilu podelila video-snimak, pred kojim su njeni pratioci zanemeli. Naime, ona je decu u Africi naučila da pevaju pesmu Dragana Lakovića, i to za samo sat vreme, takođe je sve usnimila i objavila na Instagramu uz sledeći opis:

"Svi treba da znaju šta drugarstvo znači. Ono kad srce vrišti, a ne može da plače na sred časa dok moji sedmaci pevaju pesmu o drugarstvu. Kada bi Dragan Laković znao da će više od 100 đaka u Tanzaniji za 2 dana pevati na srpskom njegovu pesmicu, šta li bi rekao? Da li bi verovao? Danas smo vežbali tek sat vremena. Sutra nas čeka novi dan. A ja sam morala da podelim i ovde sa vama ovu ljubav."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    28. avgust 2019 | 19:59

    Samo dobra volja i zelja, da budemo dobri ljudi mogli bi ceo svet da okrenemo na pozitivno da zivimo u ljubavi i slozi,bez obira na veru i boje koze,snimak je bas simpa

  • Crni

    28. avgust 2019 | 22:24

    Trebalo bi prestolonaslednik da pogleda i nesto nauci

  • DD

    28. avgust 2019 | 20:51

    Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA