≫ 

Dečak (13) rešio misteriju staru 27 godina: Plovio je jezerom kada je ugledao automobil na dnu

Pretpostavka je na početku bila da se radi o vozilo koje je povezano sa incidentom iz 2009. kada se automobil srušio u jezero, ipak, nije bilo tako

  • 0
Automobil na dnu jezera Foto: Prinrscreen/CNN

Radoznao trinaestogodišnji dečak otkrio je prošlog meseca u kanadskom jezeru automobil. Tako je rešio misteriju nestanka žene staru čak 27 godina.

Maks Verenka bio je na brodu na jezeru Grifin u blizini Revelstoka, gde njegova porodica vodi malu firmu. U jezeru je ugledao vozilo, ispričala je njegova majka Nensi Verenka za CNN.

Pretpostavka je na početku bila da se radi o vozilo koje je povezano sa incidentom iz 2009. kada se automobil srušio u jezero, tako da nisu pridavali tome mnogo pažnje. Ipak, obavestili su policiju o pronalasku.

- Rekli smo mu o vozilu u jezeru i pitali ga zašto to nije uklonjeno do sad, policajac je rekao: Pa uklonjen je, o čemu pričate? - ispričala je Nensi.

Policija je stigla, a tinejdžer je uz go pro kameru zaronio i nadležnima dostavio snimke. Ispostavilo se da je reč o starijem modelu "honde akord", a da se unutra nalazi telo odrasle ženske osobe.

Reč je navodno o Dženet Faris iz Mil Beja, koja je nestala u jesen 1992. godine nakon što je krenula na venčanje u Albertu.

- Mislim da je najgora stvar ne znati. Pretpostavili smo da je ona možda sletela sa puta jer je zadremala, ili da je sletela pokušavajući da izbegne nesreću ili neku životinju - rekao je njen 62-godišnji sin Džordž Faris.

Pogledajte video: Potraga za nestalim mladićem na Krajkovačkom jezeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA