Kriminalna prošlost bivšeg dečka ubijene Ivone: Mišićavi momak hapšen više puta, u anusu krio drogu

Policija ga je ispitala u vezi sa smrću bivše devojke, ali on za sada nije optužen

  • 16
ivona jovanović hristos panagakos Foto: Facebook/Privatna arhiva

Nabildovani i tetovirani Hristos Panagakos, bivši dečko Srpkinje Ivone Jovanović, koja je upucana u grudi u kući na Zlatnoj obali u Australiji, ima veoma bogatu kriminalnu prošlost, otkrili su australijski mediji. Njega je policija prvog ispitala nakon što je Ivona pronađena mrtva, ali on trenutno nije osumnjičen za ubistvo.

Ivona Jovanović (27) spremala se za izlazak, kada je upucana oko 20.30 sati u nedelju. Poznato je da je Panagakos bio među petoro ljudi koji su bili u kući u trenutku incidenta, a koji su navodno pobegli nakon pucnjave.

Ivona Jovanovic Foto: Facebook

Kuća je u vlasništvu Panagakosove majke, koja je navodno pozvala Hitnu pomoć nakon što su ostali pobegli iz kuće, piše Dejli mejl.

Ivona je prebačena u bolnicu, gde je preminula od zadobijenih povreda.

Panagakos je uhapšen oko 1 sat posle ponoći u ponedeljak i trenutno se nalazi iza rešetaka po nalogu zaproduženje pritvora. Za sada niko nije optužen za ubistvo Srpkinje.

Panagakos ima veliku kriminalnu istoriju, uključujući osudu zbog pokušaja krijumčarenja droge u zatvor u anusu.

Navodi se i da Panagakos ima čvrste veze sa mongolskom bandom motociklista.

Panagakos je ranije bio optuživan zbog raznih prekršaja, koji uključuju opasno rukovanje oružjem, trgovinu drogom, snabdevanje drogom, posedovanje skraćenog vatrenog oružja, opstrukciju policije i javno ometanje.

U aprilu 2016. Panagakos je oslobođen nakon što je priznao krivicu za optužbe za drogu.

Prvobitno se suočio sa osam optužbi zbog oružja i većih krivičnih dela protiv droge, ali odbačene su nakon što je sud presudio da je policija nezakonito pretražila njegov automobil.

Prema sudskim dokumentima, u koje je Bilten Gold Coast imao uvid, pretresom njegove kuće pronađene su dve tablete ekstazija, anabolički steroidi, 101 tableta vijagre, 16.650 dolara i spisak navodnih dugova za drogu.

Samo mesec dana pre ovog pretresa, Panagakos je izašao iz zatvora nakon izdržavanje kazne za opasnu vožnju.

U julu 2017. godine ponovo je bio pred sudom zbog preduzeća za trgovinu drogom. On je tada bio uhvaćen u mrežu trgovine drogom preko koje je trgovao metom i ekstazijem.

Panagakos je priznao krivicu za tri optužbe za trgovinu opasnim drogama između marta i aprila 2015. godine. Poslednja optužba odnosila se na prodaju 500 tableta ekstrazija.

Sudija je zabeležio njegovu kriminalnu prošlost na osam stranica i osudio ga na tri i po godine zatvora bez uslovne kazne na 10 meseci.

Kada su ga nakon osuđivanja pretresli, iz njegove zadnjice ispali su met i valijum. Pojavio se na istom sudu u decembru 2017. kako bi odgovorio za "izuzetno glup" pokušaj krijumčarenja droge u zatvor.

Sud je tada saznao da je isti štos pokušao da izvede u jednoj policijskoj stanici, sa kesom raznih droga.

Panagakos se tada izjasnio krivim za optužbe za posedovanje droge - jedna za incident u policijskoj stanici 2015. i dve za pokušaj krijumčarenja u 2017. godini.

Njegov advokat tvrdio je da je razlog pokušaja krijumčarenja njegova uznemirenost zbog odlaska u zatvor.

Panagakos je tada pročitao pismo u sudu, u kojem je rekao da je razmišljao o svojim postupcima dok je bio iza rešetaka.

- Ono što je očigledno jeste da ja koristim droge za lečenje u stresnim situacijama sa kojima se teško nosim. Uvideo sam da je to bilo kukavički sa moje strane i ja jednostavno bežim od problema, umesto da se sa njima suočim na zreo način - rekao je tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svesna

    12. septembar 2019 | 09:50

    Žao mi je ove cure, ali se pitam, zapto današnje devojke radije biraju ove nabildovane, tetovirane bezmozgoviće umesto obrazovanih, kulturnih i normalnih momaka, kojih,hvala Bogu još ima!?

  • Pile

    12. septembar 2019 | 10:03

    Fin neki momak 🙄!

  • Zg

    12. septembar 2019 | 09:31

    Smrad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA