Profesorka osuđena na 30 godina robije zbog seksa sa učenicima puštena iz zatvora posle 4 godine

Atraktivna plavuša je osuđena na 30 godina robije zbog seksa sa svoja tri učenika, kada su dečaci imali 16, odnosno 17 godina

  • 25

Bivša nastavnica engleskog jezika u srednjoj školi u Juti oslobođena je iz zatvora pošto je u njemu provela poslednje četiri godine jer je seksualno iskorišćavala trojicu učenika. Četrdesetogodišnja Brajana Altis je izašla iz zatvora, ali je ušla u onlajn registar seksualnih prestupnika. 

Ranije ove godine Brajana Altis je komisiji za uslovnu slobodu rekla da sada ima potrebno samopouzdanje da nikada više ne ponovi iste greške. Ona je u zatvoru prošla kroz sve neophodne programe.

Atraktivna plavuša je u januaru 2015. godine osuđena na 30 godina robije zbog seksa sa svoja tri učenika, kada su dečaci imali 16, odnosno 17 godina. Profesorka ne samo da je tvrdila da nije kriva nego i da je je učenik zaveo. Ona je na sudu izjavila da je đak nju proganjao dok ona nije pristala na seks. Ipak, sud ju je proglasio krivom.

Brajana Altis Profesorka tvrdila da je jedan od učenika nju zaveo, Foto: AP/Tanjug

Brajana je optužena za trostruko silovanje i prisilnu sodomiju. Njeni advokati tvrdili su da je dečak (16) taj koji je do tančina isplanirao kako da je zavede i odvede u krevet, kao i da je seks bio s pristankom. Međutim, u ovoj američkoj državi seks sa mlađima od 18 godina krivično je delo.

Učenik je policiji ispričao da je s nastavnicom imao odnos tri puta kao i da je bežao sa časova da bi bio s njom.

Da bi dokazao verodostojnost svoje priče, policiji je do tančina opisao sve njene tetovaže, ali i unutrašnjost kuće u koju je dolazio posle prvog seks susreta koji se dogodio na parkingu iza crkve.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: ksl.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sims

    13. septembar 2019 | 22:31

    Boze boze,prvo ovakva profesorka,pa još i hoće a ja posle da se zalim i da je tuzim,pa ovi Ameri zaostaju za nama 500 godina,ja sam samo mogao da sanjam ovakvu Prof,sve matore i nikakve bile!

  • Miroslav

    13. septembar 2019 | 22:48

    Kamo sreće da je mene ovakva jedna Učiteljica silovala😍 Nego sve neke Babetine imao. .. 😲😱😨

  • Milivoje

    13. septembar 2019 | 21:48

    Ništa loše nije ni uradila ! Sad da joj se plati odšteta za ove 4 godine ropstva na pravdi Boga !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA