≫ 

Sara je skočila u more puno ajkula da bi se spasila od Epstajna: Tog dana silovao ju je 3 puta

Prema njenim rečima, pedofil milijarder kontrolisao je svaki aspekt njenog života

  • 12
Sara Rensom Sarah Ransome, Džefri Epstajn Jeffrey Epstein

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Sara Rensom je šest meseci bila zatočena na privatnom ostrvu američkog multimilionera, pedofila Džefrija Epstajnakoji se nedavno ubio u zatvoru. Na ostrvu mu je bila prepuštena na milost i nemilost, ali o tome se usudila da progovori tek kad je njen mučitelj pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji.

- Želim da ohrabrim i druge žrtve da progovore - ispričala je novinaru ova 35-godišnja Škotlanđanka, rođena u Južnoafričkoj Republici.

Epstajna je upoznala 2006. u Njujorku, gde je studirala modu. Bila je mlada i naivna, imala je samo 22 godine i bila je bez novca. I baš tad joj je u jednom noćnom klubu na Menhetnu prišla žena i ispričala joj o "sjajnom tipu" koji će joj pomoći da "ostvari svoje snove".

- Bio je tako šarmantan i harizmatičan - priča Sara o prvom susretu s Epstajnom.

Nekoliko dana kasnije ponovo joj se javila žena iz kluba i rekla da je Epstajn poziva na svoje privatno ostrvi Litl Sent Džejms.

- Nisam pojma imala da ulazim u gnezdo stršljenova - kaže Sara.

Džefri Epstajn

Foto: Profimedia/Zuma Press

Nakon toga je završila u Epstajnovom privatnom avionu, gde je odmah i shvatila da nešto nije u redu.

Kako je rekla, Epstajn i jedna devojka počeli su da imaju seks na krevetu, pred svima. A čim je stigla na ostrvo, počelo je zlostavljanje.

- Silovao me je tri puta dnevno. Obično je počinjalo tako što bi me pozvao da ga izmasiram - rekla je Sara i objasnila da su ona i druge devojke bile na raspolaganju ne samo Epstajnu već i njegovim gostima.

Sara je rekla kako je na ostrvu prvi put upoznala Gislejn Maksvel, bogatu naslednicu medijskog magnata Roberta Maksvela, koja je podvodila devojčice i devojke Epstajnu.

Prema njenim rečima, Epstajn je sve kontrolisao. Po celom ostrvu bile su postavljene kamere za nadzor, pa čim bi se neka devojka odvojila, odmah su dolazili po nju i vraćali je.

Sara ubrzo više nije mogla da izdrži pakao seks-ropstva i pokušala je da pobegne.

- Tog dana silovao me je triput. U tom trenutku ajkule su mi bile najbolji drugovi. Nisam ni razmišljala o opasnosti, mislila sam - dosta je bilo, bežim - prisetila se Sara dana kad je utrčala u more puno ajkula, rešena da pliva do slobode.

Međutim, obezbeđenje je već videlo kuda ona ide, izvukli su je iz vode i vratili.

Kasnije su je odveli u Njujork, gde je živela u jednoj od Epstajnovih kuća na Menhetnu zajedno s njegovim drugim žrtvama, kojima nije bilo dozvoljeno da se zbližavaju, piše Dejli mejl.

Epstajn je kontrolisao svaki aspekt njenog života. Kako je rekla, morala je da smrša kad bi on to naredio, da ide kod lekara kad on misli da treba i kod koga on želi.

- Džefri je imao čitavu mrežu ljudi koji su nas kontrolisali - otkrila je Sara.

Njena agonija završila se početkom 2007, kad ju je Epstajn poslao u Južnoafričku Republiku da mu nađe asistentkinju.

Njoj nije padalo na pamet da uvali još jednu devojku u pakao, a ni da se sama vrati tamo.

- Nema sumnje da je dan kad je Epstajn uhapšen bio najbolji dan mog života - priznala je ona.

Sara je pre mesec dana svedočila na suđenju koje je organizovano za 20 njegovih žrtava, gde ga je optužila za seksualno zlostavljanje i prisiljavanje na prostituciju.

Ona je još u decembru 2018. s koleginicom pokrenula građansku parnicu protiv Epstajna, ali ju je povukla posle vansudskog poravnanja. Koliko joj je milijarder platio, nije poznato. Tužila je i Gislejn Maksvel i taj proces je u toku.

Da podsetimo, Džefri Epstajn pronađen je pre nekoliko nedelja mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji u Njujorku, gde je čekao suđenje zbog seksualne trgovine maloletnicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    19. septembar 2019 | 15:36

    uzela pare i zacutala.... a sad ceka jos para od ove Maksvel..... ha, ha nisi znala u sta se upustas pa to znaju i mnogo mladje od tebe a ti model u Njujorky ma nemoj mi reci....

  • Johan

    19. septembar 2019 | 14:57

    Ti si zelela da dodes do para i otisla si na njegovo poluostrvo mislila si da cestamo da lizes med i mleko a oni hoce i tvoje telo

  • Voja

    19. septembar 2019 | 19:25

    Ona je 100% mislila da je poslao avion po nju da je baci do koledza da ne zakasni na ispit....kad ono posle 30 godina silovanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA