≫ 

Bili na istoj žurci, pa jedan za drugim počeli da umiru: Svi na rukama imali narandžaste narukvice

Tačan uzrok smrti tri muškarca još nije utvrđen

  • 0

Najmanje 3 muškarca su preminula, a 4 osobe se nalaze u teškom stanju nakon što su zajedno boravili na jednoj proslavi u Pitsburgu, u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tačan uzrok smrti još nije utvrđen.

Hitna pomoć dobila je poziv u nedelju oko 7.30 časova da petorica mladića sa narandžastim narukvicama leže bez svesti u jednom stanu. Po dolasku na lice mesta lekari su pronašli i šestu žrtvu kako bez svesti leži u liftu, dok su sedmog mladića pronašli bez svesti na ulici nedaleko od zgrade iz koje je stigao poziv na pomoć.

Dvojica od petorice mladića u stanu preminuli su pre dolaska lekara, dok su svi ostali u besvesnom stanju prevezeni u bolnicu. Mladić koji je pronađen u liftu preminuo je nedugo nakon toga.

Policija je odmah izašla na lice mesta, ali još nije uspela da otkrije tačan uzrok smrti. Veruje se da su mladići bili na žurki, najverovatnije u nekom od gradskih klubova, s obzirom na to da su nosili narukvice koje omogućavaju ulaz u klub.

U prvi mah se verovalo da su se možda otrovali ugljen-monoksidom, ali nakon detaljne pretrage zgrade, ustanovljeno je da je sve uredu sa ventilacijom. Rezultat obdukcije bi trebalo da potvrdi tačan uzrok smrti, ali policija sumnja da su mladići konzumirali narkotike, te da je došlo do predoziranja.

- Veruje se da je u pitanju izolovani incident prekomerene upotrebe narkotika. Istraga je i dalje u toku - saopštili su iz policije.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA