≫ 

Majka mazala heroin bebi na zube kako bi je uspavala. Dete je preminulo

Navodno je svom detetu dala heroin najmanje 15 puta

  • 3
kimberly nelligan Foto: Penobscot County Jail

Amerikanka Kimberli Neligan (33) optužena je za smrt svoje ćerke nakon što joj je u više navrata mazala heroin na desni kako bi bolje spavala, a jednogodišnje dete je ubrzo nakon toga preminulo.

Neligan je navodno svom jednogodišnjem detetu dala heroin najmanje 15 puta, pre nego što je umrlo u oktobru 2018. godine.

kimberly nelligan Foto: Facebook

Devojčica je pronađena mrtva u kući u Mejnu, a njena keva je uhapšena i optužena za ugrožavanje dece i posedovanje droge.

Medicinski istražitelji su utvrdili kako je beba umrla zbog akutne intoksikacije fentanilom.

Fentanil je snažan sintetički opioid koji se propisuje protiv bolova, a za koji stručnjaci kažu da je otprilike 50 do 100 puta jači od morfijuma. Na nezakonitom tržištu ta se droga često meša s heroinom kako bi povećala euforične efekte korisnika.

Nakon što je u početku negirala da je koristila heroin, na kraju je to ipak priznala, rekavši da ga je uzimala svake nedelje dva meseca pre ćerkine smrti.

Njen suprug posvedočio je kako je video da ona nekih 15 puta maže heroin na desni deteta jer je beba imala problema sa spavanjem.

kimberly nelligan Foto: Facebook

Majka je navodno suprugu objasnila kako je davanje heroina deci uobičajena praksa i da je tako radila s njeno drugo dvoje dece kada su bili mali.

Neligan je za sada na uslovnoj, odnosno brani se sa slobode.

Na saslušanju u sudu Neligan je pokazala srednji prst novinarima i sve vreme je psovala, prenosi San. Nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak u kojem Kimberli govori da nije kriva i da će izbrisati svoje ime sa suđenja.

Takođe, okrivila je i oca svog deteta za zaveru protiv nje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA