Dečak umalo ostao bez testisa zbog jezivo glupave igre "glavni grad Tajlanda"

Lekari su jedva uspeli da mu spasu genitalije

  • 0
Bailey Summers

Bejli umalo ostao bez testisa; Foto: Privatna arhiva

Dvanaestogodišnji dečak Bejli Samers iz britanskog Hartlpula završio je na hitnoj operaciji, kako bi mu lekari spasli testise, nakon što da je neko od drugara udario zbog "šaljive", ali krajnje glupave i sulude dečje igrice. Izgleda da klinci širom sveta ne razmišljaju o sebi i budućnosti, a da ne pričamo da ne misle na druge. Jer kome bi uopštte palo na pamet da se ovako sumanuto "igra"?

Naime, Bejlija su deca iz škole pitala: "Koji je glavni grad Tajlanda?", na šta je dečak odgovorio Bangkok, posle čega je dobio udarac u genitalije, prenosi "Mirror."

Inače, Bangkok zvuči identično kao "bang cock", u doslovnom prevodu, udarac u polni organ.

(I njima je ovo jako smešno, ali evo šta se desilo nesrećnom dečaku)

Bejli je dobio jake bolove, popio je paracetamol i otišao kući, ali tek onda je usledila drama.

Dečak se žalio na nepodnošljive bolove zbog kojih nije mogao normalno da sedi, ni da hoda. Majka Emadžejn ga je u tom trenutku odvela u bolnicu, a kada su ga lekari pregledali, zaprepastili su se.

Bailey Summers

Mejli i njegova mama; Foto: Privatna arhiva

Dečaka su hitno pripremili za operaciju, a njegova majka je morala da da pristanak da mu se, u najgorem scenariju, odstrane testisi.

- U roku od 20 minuta, moj sin je bio položen na krevet, pripremavši ga za odlazak u operacionu salu. Nisu mogli da mu daju pravi anestetik i nije bilo dovoljno vremena za kremu za povrede. Sin je plakao, vrištao i molio me da mu pomognem. Bila je to noćna mora, gledala sam ga skamenjenog od straha - rekla je Emadžejn.

Srećom, lekari su ispeli da mu spasu genitalije, ali će posle teške intervencije morati da provede dve nedelje u invalidskim kolicima, a skoro mesec i po dana neće moći da se bavi bilo kakvim aktivnostima, već će morati strogo da miruje.

Kada je reč o igrici među decom u školi, zbog koje je njen sin umalo ostao bez testisa, Emadžejn je rekla da je takav tend među školskom decom čista ludost.

- Mom sinu se dogodila noćna mora. Bila sam slomljena posle toga. Igrica je čista ludost, koja se sasvim slučajno ponovo postala popularna. Moj sin je primer koliko je to opasno. Deca treba da obrate pažnju na to. Ne treba toga da se igrate, dečaci. Postoje tolike normalne igrice, a ne ove u kojima izrastate u najmanju ruku bezosećajne i muškarce koje treba izbegavati - rekla je Bejlijeva mama.

(Telegraf.rs/Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA