Devojku je zlostavljao 3 sata, na kraju je spremio omču da je obesi

Stiven Kar je priznao krivicu u slučaju Betani Meršant i dva prethodna napada na bivšu partnerku

  • 0

Stiven Kar (28) iz Kaslforda u Engleskoj osuđen je na više od 11 godina zatvora zbog napada na svoju devojku Betani Meršant. Zlog dečka je snimila nadzorna kamera u kući dok je pripremao omču koju je namenio devojci tokom tri sata mučenja.

On je Betani, inače majci jednog dečaka, pretio nožem i pretio da će kombi "zakucati" u rezervoar i udaviti je. Kar je priznao krivicu u slučaju Betani Meršant i dva prethodna napada na bivšu partnerku. Napad na devojku je otpočeo rano u nedelju, 5. maja 2019. godine kada su došli kući, u 1.30 časova, kada je rasprava eskalirala u seriju napada na devojku. U jednom trenutku je napravio omču i njome je podigao sa poda. Noćna mora se završila kada je devojka uspela da pobegne dok je ulazila u kombi parkiran napolju. Komšije su pozvale policiju i Kar je uhapšen.

Bethany Marchant Betani Meršant, Foto: Facebook

On je napao devojku dok je još bio na uslovnoj slobodi zbog napada na bivšu devojku koju je izudarao u jesen 2018. godine, a u januaru 2019. godine pokušao je da je udavi.

Prema rečima Betani Meršant, konačno posle 20 nedelja pakla može da odahne, jer je napadač osuđen. Kako je navela, rešila je da okonča vezu kada je saznala da je Stiven varao.

- Zaključao me u svojoj kući i mučio na najgore moguće načine tri sata - navela je ona. - Zaista mislim da komšije nisu pozvale policiju, Hari bi ostao bez majke, a moja porodica bez ćerke, unuke, rođake... Nikada nisam ni pomislila da je Stiven sposoban da me skoro ubije, ali je dokazao da nisam u pravu. Potpuno me je obmanuo. Dijagnostikovan mi je posttraumatski stresni poremećaj i priznajem da su mi neki dan bili nepodnošljivi, ali ja sam velika glumica i mogu da sakrijem svoje probleme uz osmeh - navela je Betani Meršant.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA