≫ 

Seks do smrti: Par imao žestoku akciju na terasi nakon žurke, pa se začuo jak udarac. Bili su mrtvi

Nesrećni slučaj se dogodio nakon što je stradala žena organizovala slavlje u svom domu u Ekvadoru povodom diplomiranja. Iza sebe je ostavila ćerku (8)

  • 3
Seks na terasi Foto: Shutterstock

Muškarac (35) i žena (28) tragično su nastradali kada su pali su sa balkona, tokom seksa. Ceo incident se dogodio nakon porodične zabave, kada je par počeo vrelu akciju na trećem spratu.

Naime, nesrećni slučaj se dogodio nakon što je stradala žena organizovala slavlje u svom domu u Ekvadoru povodom diplomiranja.

Neutešni rođak je otkrio da je preminula ostavila ćerku (8) iza sebe.

Beživotna tela ljubavnika pronašao je komšija, nakon što je, kada je čuo jak udarac, izjurio napolje.

Šef okružne policije, Kalderon Kristijan Truhiljo, rekao je da je istraga u toku i da detektivi rade na tome da saznaju šta se zapravo dogodilo.

Ipak, kako pišu lokalni mediji, sve je izvesnije da par u zanosu nije bio svestan visine na kojoj se nalazi, te da je zbog neobzirnosti otišao u smrt.

(Telegraf.rs/thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lemi

    29. septembar 2019 | 19:44

    bila je eksplozija strasti...

  • Aleksandar

    30. septembar 2019 | 05:23

    Zasto se zajebavas sa pogibijom tih nekih ljudi? Nije bitno vise, nema tu vise mesta za sprdanje jer su poginuli. Kakvi ljudi pozdravljaju tvoju poruku..jel ste se zdravo nasmejali? Tema jeste zanimljiva zbog seksa, ali i to govori takodje koliki smo pacenici svi zajedno jer taj tekst javlja da je i dete ostalo bez majke. Ne treba komentarisati nista ljudi, ko zna sta je bilo, zali Boze..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA