≫ 

Rođak Megan Markl trčao go po ulici, policajcu povredio koleno kada ga je hapsio

Video snimak lokalnim medijima poslao je turista, ne sluteći da se radi o nećaku vojvotkinje od Saseksa

  • 2
Megan Markl Megan Markl; Foto: Tanjug/AP

Porodica vojvotkinje od Saseksa Megan Markl (38) ponovo je šokirala javnost. Njen nećak Tomas Duli (28) prošlog četvrtka uhapšen je u Holivudu. Dulija, sina Meganinog polubrata Tomasa Merkla Jr. (53), policija je pritvorila nakon što su ga uočili kako go šeta ulicom i viče. Na sebi je imao samo mali peškir koji je kasnije spao, prenose loklani mediji.

Kad je primetio da policija ide prema njemu, golišavi Tomas počeo je da beži i opirao se hapšenju, pa su ga kaznili. Pod normalnim okolnostima Duli ne bi bio kažnjen, međutim opirao se hapšenju i jednom policajcu povredio je koleno.

Nećak Megan Markl za vreme hapšenja bio je pod uticajem opijata, ali nije precizirano o kojoj vrsti droge se radi, piše "TMZ".

Prolaznik je američkim medijima poslao video snimak na kom policajci hapse golog Dulija i sprovode ga u policijski automobil.

Čovek koji je snimio video zapravo je turista u Holivudu i nije znao da je snimio nećaka vojvotkinje. Dok je ulazio u automobil, Tomas je žustro psovao policijske službenike, a dok je bio u vozilu stanje se samo pogoršalo.

Naposletku, Tomas je u ponedeljak platio kauciju 23.000 evra i pušten je kući.

Video: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs/TMZ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA