≫ 

Putina pitali hoće li da se meša u američke izbore: "Pssst, nemoj nikome da kažeš, sigurno hoću"

Jesen 2020, vreme kada će Sjedinjene Američke Države ponovo da biraju predsednika, se bliži, a priča o prethodnim se i dalje nije stišala

  • 6

Čini se da je predsednik Rusije Vladimir Putin toliko umoran od optužbi da se Rusija umešala u izbore za američkog predsednika, te je na još jedno pitanje novinara o tome obavestio javnost da će i ovoga puta Moskva da se umeša.

Jesen 2020, vreme kada će Sjedinjene Američke Države ponovo da biraju predsednika, se bliži, a priča o prethodnim se i dalje nije stišala.

Novinar NBC Kir Simons, koji se trenutno nalazi u Moskvi gde je moderator na Energetskom forumu, pokušao je da od Putina dobije neke dodatne informacije.

- Da li Rusija kao što (specijalni tužilac) Robert Muler tvrdi pokušava da se umeša u izbore 2020? - pitao je britanski novinar koji radi i kao inostrani dopisnik za američki medij.

Putin je potom prekrio mikrofon, stavio prst na usne i rekao: "Reći ću vam tajnu: Da, definitivno hoćemo... Da se svi tamo smejete".

- Ali nemoj da kažeš nikome, OK? - rekao je Putin, na šta se u publici čuo smeh, a potom i aplauz.

Ruski predsednik je dodao da Rusija ima dosta svojih problema i da je glavni cilj rešiti unutrašnja pitanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    3. oktobar 2019 | 09:58

    Putin je kralj da nam je jedan takav za predsednika.

  • nikolas

    3. oktobar 2019 | 10:04

    AMERIKA NIJE BANANA DRZAVA DABI PUTIN MOGAO DA SE MESA U IZBORE ILI POSTAVLJA PREDSEDNIKA!!! TO JE SVE GLUPOST KOJA SE SERVIRA SVETU PREKO CNNa KOJI JE U VLASNISTVU ILLUMINATA -NWO -NOVOM SVETSKOM PORETKU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA