≫ 

3 eksplozije na Oktoberfestu u Kaliforniji: Ima povređenih

Prema prvim nepotvrđenim informacijama, eksplozije je mogao da izazove kvar na transformatoru struje

  • 0

Na Oktoberfestu koji se održava u gradiću Hantington Bič u Kaliforniji dogodila se eksplozija u kojoj je povređeno nekoliko ljudi, izveštavaju lokalni mediji. Povređeno je četvoro ljudi, od toga dva vatrogasca, ali niko od njih nije životno ugrožen.

Nekoliko svedoka je izhavilo da su se dogodile bar tri eksplozije u blizini nemačkog restorana. Iako nije odmah bilo jasno da li ima ranjenih, na licu mesta našlo se dovoljno vatrogasaca da pruže pomoć za bar 30 povređenih. Očevici su naveli da je vatra posle eksplozija dostizala bar 12 metara visine.

Eksplozija se desila u 20.10 časova, po lokalnom vremenu, izvestio je NBC Los Anđeles. Stotine nepovređenih posetilaca evakuisano je sa lica mesta.

Prema prvim nepotvrđenim informacijama, eksplozije je mogao da izazove kvar na transformatoru struje, ali to još niko zvanično nije potvrdio. Pre prve eksplozije, svetla su se sama palila i gasila, ispričali su svedoci.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA