Pevačica napravila selfi, muškarac zumirao njenu zenicu oka, video odraz, našao je i napao!

Čekao je na stanici uveče, 1. septembra, pratio je do stana i tu napao

  • 1

Policija u Tokiju je optužila muškarca (26) za napad na pop zvezdu, čije ime se ne navodi. Napadač je devojci ušao u trag preko odraza u njenim očima na selfiju koji je objavila, navode lokalni mediji.

Osumnjičeni, koji je bio obožavalac pevačice, analizirao je "tragove" o njenom kretanju koje je devojka ostavljala u foto zapisima na društvenim mrežama, navodi policija. U jednom selfiju, stanica metroa se reflektovala u njenim očima. Stanicu, na koju je ona redovno dolazila, je identifikovao zumirajući selfi i koristeći Gugl strit vju da je nađe.

Mladić Hibiki Sato optužen je za napad na devojku. Čekao je na stanici uveče, 1. septembra, prati je do stana i tu napao. Uhapšen je posle pregledanja snimaka sigurnosnih kamera. Policiji je ispričao da je čak analizirao položaj zavesa i ugao pod kojim je padalo prirodno svetlo, da bi ustanovio na kom spratu je njen stan.

Ovo nije jedini takav slučaj, jedan tragičniji desio se 2016. godine, kada je takođe japanska pop pevačica bila žrtva napada tokom kog je izbodena nožem. Nju je napao obožavalac jer je bio ljut što ona nije htela da prihvati poklon koji joj je poslao. Izbo ju je više od 20 puta u vrat, grudi, ruke i leđa dok je čekala da izađe na binu.

- Ljudi bi trebalo u potpunosti da budu svesni da postavljanje fotografija i video snimaka na društvenim mrežama nosi sa sobom rizik od otkrivanja ličnih podataka - rekao je istražitelj za Sankei Šimbun.

(Telegraf.rs / Gardian)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA