≫ 

Bogati Italijani silovali pijanu Britanku u klubu: Kamera snimila kako čestitaju jedan drugom

Silovana žena je pritom zadobila teške povrede, a nakon toga je morala primiti čak 230 ml krvi zbog hematoma koje je zadobila, a podvrgnuta je i operaciji

  • 0

Snimci nadzornih kamera pokazali su šokantne trenutke u kojima se dvojica bogatih italijanskih studenata grle i čestitaju nakon što su silovali ženu u jednom noćnom klubu u Londonu.

Samo šest minuta nakon što je ta 25-godišnjakinja upoznala Ferdinanda Orlanda (25) i Lorenca Kostanca (26) u klubu, njih dvojica su je silovali u sobi pokraj toaleta.

Orlando trenutno studira postdiplomske studije međunarodnog prava, a Kostanco je na postdiplomskom studijama ekonomije i menadžmenta. Obojica su danas osuđeni nakon što je na sudu dokazano da je žrtva bila previše pijana da bi pristala na seks s njima.

Silovana žena je pritom zadobila teške povrede, a nakon toga je morala primiti čak 230 ml krvi zbog hematoma koje je zadobila, a podvrgnuta je i operaciji. Lekar je rekao da nikad nije video tako teške povrede u čak 2.000 sličnih slučajeva.

Mladići su imali vrlo skupe advokate na suđenju, a pretpostavlja se da su ih platile njihove bogate porodice iz Italije. Pre suđenja je njihova obrana isticala da dokazi u ovom slučaju nisu valjani i tražili su da se postupak zaustavi.

- Videli ste njeno ponašanje u klubu, uživala je. Očigledno je bila pijana i ne seća se šta se dogodilo - rekao je jedan od advokata.

Tužiteljka je pak rekla da se na nadzornim kamerama videlo kako su se njih dvojica "dodavali" nesrećnom devojkom, a svaki ju je pritom ljubio. Orlando ju je zatim odveo u sobu za održavanje držeći je za struk, a Kostanco je stajao iza nje, takođe je držeći.

- Bila sam u sredini, između njih dvojice, nisam se mogla izvući. Držali su me dok sam hodala - ispričala je silovana devojka na sudu.

Tužioci su rekli da se na snimcima vidi i kako joj Orlando nakon svega popravlja haljinu koja je bila dignuta, kako bi je pokrio. Zatim su je odveli do ženskog WC-a, otvorili joj vrata, ubacili je unutra, okrenuli je i otrčali van.

- Trčali su prema izlazu iz kluba. Tamo ih je kamera snimila kako se grle i međusobno "bacaju pet", smeju se i gledaju slike na telefonu. Videlo se i kako gestikuliraju aludirajući na seks, pritom se smejući i čestitajući jedan drugome. To što devojka nije bila u stanju pristati na seks nije im bilo važno i svejedno su to učinili - čulo se na suđenju.

Devojka je poroti rekla da se ne seća toga jer je oko 23 sata počela puno piti u klubu, gde je slavila rođendan prijateljice.

- Sećam se da sam bila jako pijana i puno sam padala, a zatim sam bila u toaletu i previjala se od bolova, nisam htela izaći. Iduće čega se sećam je da sedim na ulici na pločniku - rekla je.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA