Aktivisti razbesneli građane u Londonu usred špica: Popeli se na voz, putnici ih spustili na zemlju

Londonska policija saopštila je da je uhapšeno nekoliko osoba i osudila akciju demonstranata

  • 0
London voz protest aktivisti Foto: Tanjug/AP

Tokom protesta aktivista ekološke grupe "Izumiranje pobune", koji su blokirali železnički saobraćaj u istočnom Londonu, besni putnici skinuli su ih za krova voza.

To se dogodilo na stanici Kening Taun, kada su besni putnici skinuli sa krova voza dvojicu aktivista koji su nosili jakne i kravate i transparent na kome je pisalo "Posao kao i obično jednako smrt", prenosi Skaj njuz.

London voz protest aktivisti Foto: Tanjug/AP

Aktivisti su se merdevinama popeli na vrh voza, čime su izazvali brzu reakciju putnika, koji su na njih bacali sendviče i piće.

Došlo je i do manjeg sukoba kada je jedan od aktivista koji su ostali na peronu šutnuo putnika koji je hteo da se popne merdevinama na krov i skine aktiviste, a on je odreagovao tako što je aktivisti zavrnuo ruku i spustio ga na zemlju.

London voz protest aktivisti Foto: Tanjug/AP

Pre nego što su uhapšeni, dvojica aktivista sa krova fizički su se sukobili s putnicima, a muškarac koji je snimao ceo incident dobio je batine od dela ljutih putnika.

Londonska policija saopštila je da je uhapšeno nekoliko osoba i osudila akciju demonstranata.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA