≫ 

Ukrajinac video da mu napadač siluje ženu, pa mu odsekao penis: Preti mu kazna veća nego silovatelju

Muž silovane žene može da dobije i do 8 godina zatvora ako se proglasi krivim

  • 11

Dimirij Ivčenko (25) iz Ševčenkova u Ukrajini, ostao je bez penisa nakon što je napao i silovao devojku u grmlju pored njene stambene zgrade, kada se pojavio njen muž i krenuo da brani ženu.

Kako se navodi, muškarac nije mogao da obuzda svoj bes kada je video silovatelja kako davi i steže njegovu suprugu tokom seksualnog napada na nju, te je Ivčenka udarao nogama i rukama, da bi na kraju džepnim nožićem isekao njegov penis. Nakon toga, silovatelj je počeo da urla od bolova i da se baca po zemlji, izjavile su komšije bračnog para koje je buka probudila.

Prema rečima iz policije, do napada je došlo jedan sat posle ponoći kada se žena sama vraćala iz restorana gde je bila sa mužem i prijateljima i to na samo 300 metara od stambene zgrade u kojoj su živeli. Ne sluteći ništa, desetak minuta posle nje, kući je krenuo i njen suprug, koji je prvo čuo komešanje, a zatim i video napadača kako mu siluje ženu.

- Suprug je izgubio mogućnost da kontroliše svoje postupke. Nije znao šta radi - izjavio je advokat Dimitrij Spaskin, koji zastupa supružnike čije ime nije navedeno.

Nakon što je odsekao Ivačenku penis, muž žrtve je u stanju šoka pobegao sa mesta zločina.

- On je nakon sukoba bio u stanju šoka i pobegao je. Prošao je oko 13 kilometara peške i stigao je do susednog sela. Tamo je sreo poznanika kojeg je zamolio da ga odveze u policijsku stanicu. On se predao 13. oktobra u sedam sati ujutru i sve im je piznao - rekao je Spaskin, dodajući da je njegov klijent optužen za nanošene teških telesnih povreda, te i da se nalazi u kućnom pritvoru.

Silovatelj Dimitrij Ivčenko, za koga je utvrđeno da je tokom napada bio pijan, nakon dolaska hitne pomoći prebačen u bolnicu, gde je podvrgnut operaciji. Nakon zahvata, iz bolnice se nisu izjasnili da li će on moći ponovo da koristi svoj polni organ.

Iako su žene iz sela stale na stranu silovane žrtve, njen suprug može da dobije i do 8 godina zatvora ako se proglasim krivim. Sa druge strane, Ivčenko, koji se trenutno nalazi u bolnici pod policijskom prismotrom, može da dobije do 5 godina zatvora.

(Telegraf.rs/Dailymail.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kinez

    18. oktobar 2019 | 06:22

    Nema suda koji bi smislio bolju kaznu... ovakvu kaznu treba uvrstiti u zakone... I ako odrobija nece mu biti krivo

  • Mbappe

    18. oktobar 2019 | 05:56

    Pa sta je trebao covek, da gleda kako mu ovaj siluje zenu i da ga pusti ko da nista bilo nije, ako mu je to uradio.

  • XIVXIIXV

    18. oktobar 2019 | 03:56

    Svaka čast čovjeku, i prava presuda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA