≫ 

Grkinja napala Ciprasa u avionu: "Uništio si Grčku i još si dozvolio naziv Severna Makedonija!"

Oboje su bili u istom avionu, a ona je iskoristila priliku da mu sve saspe u lice

  • 4

Jedna Grkinja je tokom leta avionom videla da sa njom putuje i bivši premijer Grčke Aleksis Cipras, pa je iskoristila priliku da mu kaže šta misli o njemu i njegovom vladavini.

Dok je on mirno sedeo zavaljen u sedište pored prozora, žena mu je prišla i verbalno ga napala zbog toga što je, kako je rekla, za sveme svoje vlasti dozvolio Makedoncima da se zovu Severna Makedonija.

- Ovo ću vam reći kao advokat. Smejete se, šetate slobodno, a mesto vam je u zatvoru. Ubrzo ćete se tamo naći. Uništili ste nam zemlju, nas ste nazivali nasilnicima i fašistima, a vi ste najveći fašista i izdajnik ove zemlje - rekla je Ciprasu.

 
 
 
View this post on Instagram

Greek woman finds former Prime Minister of #Greece #Tsipras on a flight and gives him a piece of her mind 🤭 What would you do??A post shared by Greek Concert Status (@greek_concert_status) on

 

Ubrzo su rekli ženi da je dosta i zamolili je da se udalji, ali je ona nastavila sa osudama.

- Ne razumem, izdao mi je zemlju i prodao ono za šta su se moji preci borili, a i dalje se šeta slobodno. Šta je? Ne želiš da slušaš? - upitala je ona.

Na kraju su uspeli da je udalje od bivšeg premijera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA