≫ 

Dečak uleteo u školu s puškom, rešen da sve pobije: Potez trenera oduševio i Alisu Milano

Snimak koji je obišao celu planetu

  • 1
Kinon Lov, puška, škola, Oregon

Foto: Printskrin/twitter

Trener srednje škole Parkrouz u Oregonu Kinon Lov uspeo je da razoruža đaka koji je kod sebe imao pušku i tako spreči veliku tragediju. Snimak je sinoć buknuo na svim društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako Lov prolazi hodnikom i ulazi u učionicu. U sledećem trenutku u njegovim rukama se nalazi puška, dok mu kasnije prilaze drugi nastavnici i odnose oružje, prenosi NBC njuz.

U jednom trenutku se vidi i kako Lov prilazi učeniku Anđelu Granadosu Diazu posle čega ga je zagrlio. Policija je ubrzo stigla na lice mesta i mladića odvela u pritvor.

Na ovu priču odmah je reagovala i Alisa Milano, čuvena glumica, koja nije mogla da sakrije svoje oduševljenje potezom trenera.

 

- Ovo je najbolji scenario. Osoblje je uradilo sjajan posao, saopštila je policija.Kako se navodi, Granados-Diaz (19) je mentalno oboleo. Osuđen je po jednoj tački optužnice, za nezakonito posedovanje oružja u javnoj instituciji. Osuđen je na tri godine uslovne kazne.

Čitav slučaj se odigrao u maju, a snimak je tek sada prikazan javnosti. Lov je, inače, igrao za tim Oregona od 2011. do 2014. godine i tokom svoje karijere je postigao 11 tačdauna.

 

Pohađao je obuke za odbranu od potencijalnih napada, ali se nikada nije našao u ovakvoj situaciji. Međutim, kao da je znao šta treba da uradi i kako da se ponaša.

- Kao da se sve uredilo da tada budem u tom hodniku i uradim sve da zaštitim decu - rekao je Lov.

(Telegraf.rs/NBC news)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA