≫ 

Majke monstrumi: Vladislava otišla kod ljubavnika i zaključala decu u stanu, Keli silovala sina

Ukrajinka (20) je zaključala sina (2) i ćerku (3) i otišla kod ljubavnika. Dečak je umro šest dana kasnije, a devojčica je tri dana živela pored njegovog tela. To je samo jedan od primera majki iz pakla...

  • 4
Vladislava Podčapko

Foto: VK/Vladislava Podchapko

Vladislava Podčapko (20) ostavila je svoju decu samu i otišla kod ljubavnika. Posle šest dana, 23-mesečni sin umro je od gladi. Policiji je rekla da nije znala da deca mogu umreti.

Vladislava je ćerku Anu (3) i sina Danila zaključala u stanu u Kijevu. Ostavila ih je same devet dana i otišla kod ljubavnika. Mali Danil je umro od gladi šest dana kasnije. Njegova sestra Ana bila je s mrtvim bratom u stanu još tri dana.

Deca su pokušavala da izađu izađu iz stana, ali nisu mogla da otvore vrata jer su bila zaključana. Komšije su ih čuli kako plaču i pozvali policiju koja nije došla.

Kada su deca pronađena, curicu su odmah odvezli u bolnicu. Bila je u vrlo lošem stanju i izgladnela. Na sreću, lekari su uspeli da joj spasu život.

Ovo su još neki primeri majki iz pakla, koje ne zaslužuju da imaju decu:

Sina je počela da siluje kada je imao 4 godine

 

Amerikanka Keli Lin Saut iz Luisvila u Kentakiju osuđena je na 16 godina zbog incesta i seksualnog zlostavljanja sina od njegove 4. godine. Uhapšena je 2015. godine. Zlostavljanje je trajalo do dečakove 7.godine.

Otrovala ćerku pa je spalila u automobilu

 

Kanađanka Laura Kauard osuđena je na doživotni zatvor zbog brutalnog ubistva svoje devetogodišnje ćerike Amber Lusius. Uhapšena je još 2014. godine, dva dana nakon prijave nestanka njene ćerke. Povod je razvod sa suprugom koji je dobio starateljstvo nad detetom, što je pogodilo rastrojenu Lauru. Odvezla je devojčicu daleko od grada i nadrogirala ju je tabletama za spavanje. Misleći da je mrtva, zatvorila ju je u auto i zapalila.

Obdukcija je pokazala da Amber nije umrla od tableta, već zbog kombinacije hipotermije, udisanja dima i trovanja ugljen-monoksidom. Osuđena je na doživotnu kaznu zatvora

"Radije bih da ga nema, nego da živi s ocem"

 

Lesli Spid iz Velike Britanije obesila je svog sedmogodišnjeg mališana šalom, a potom mu na lice stavila jastuk kako bi se uverila da više ne diše. Učinila je to jer se bojala da će izgubiti starateljstvo nad njim. Samo nedelju dana pre stravičnog čina poslala je bivšem suprugu pismo u kojem stoji: "Nadam se da ćeš živeti s ovim bolom do kraja svog života".

Beživotno telo dečaka na krevetu je pronašao Leslin partner. Ubila ga je na dan kad je bilo zakazano ročište na sudu. Na podu kupatila je našao i Lesli. Imala je ubodne rane od noža po vratu, ramenima i zapešćima:

- Ubila sam ga, ugušila sam ga. Nisam mu mogla ovo priuštiti - navodno mu je rekla.

Sina (3) ugušila jastukom

 

Krv u žilama ledili su detalji ubistva malog Denisa (3) u Puli za koje je na 33 godine zatvora osuđena njegova majka Kiara Pašić. Nju su teretili da je 2017. godine uz pomoć maloletne saučesnice jastukom ugušila vlastitog trogodišnjeg sina.

To je učinila uz pomoć 15- godišnjakinje. Dečaka, koji je vrištao, koprcao se i otimao, gušile su obe.

Kako bi prikrile svoj zločin, njegovo telo stavile su na dečja kolica, pokrile i odvezle do obale kraj napuštene bivše kasarne. Tamo su njegovo telo ostavile u moru i vratile se kući.

Ćerke terala na seks za malo pasulja

 

Deset godina je majka iz okoline Varaždina prisiljavala dve maloletne ćerke na seksualne odnose s odraslim muškarcima. Prvu devojčicu u svet prostitucije uvela je s njenih 13, a drugu s nepunih 14 godina. Podvodila ih je punih deset godina.

Silovanje, zlostavljanje, pedofilija, maltretiranje, devojčica

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Stariju je prvi put poslala muškarcu kad je bila u 8. razredu. Poslala ju je susedu koji ju je dočekao na vratima. Majka alkoholičarka prodala ju je za malo vegete. I mlađu sestru majka je slala mušterijama s papirićima na kojima je bila cena koju je napisala. Ponekad su morale spavati s muškarcima za malo pasulja.

Majka iz Negotina gledala dok njen vanbračni suprug ubija njenu ćerku

 

Krivično van-raspravno veće Višeg suda u Negotinu je ukinulo pritvor Vesni Firulović - majci dvogodišnje Lune Firulović koju je mučki ubio vanbračni suprug majke u noći između 26. i 27. maja ove godine. Podsetimo, Više javno tužilašto u Negotinu podiglo je optužnicu protiv Zorana Albića za teško ubistvo devojčice Lune (2,5). Protiv devojčicine majke Vesne takođe je podignuta optužnica, ali za nepružanje pomoći.

Tokom istrage, a na osnovu obdukcionog nalaza Lune koja je imala svega 2,5 god utvrđeno je da ju je kritične večeri očuh Zoran Albić satima tukao. On je tad u alkoholisanom stanju razbijao stvari po kući, te se dete probudilo i dugo plakalo od straha. Očuh je dete dugo udarao i obdukcionim nalazom je utvrđeno da joj je tom prilikom zadao više od 30 povreda koje su svaka kvalifikovane kao teške telesne povrede opasne po život, između ostalog i prelom nadlaktice i višestruke prelome lobanje od čega je Luna preminula na licu mesta.

Kuća sa koje je pala devojčica u Prahovu

Foto: Telegraf, Facebook

Za to vreme majka Vesna Firulović je bila ispred kuće i, kako je priznala, ništa konkretno nije uradila kako bi spasila sopstveno dete.

Nije pozvala pomoć, nije obavestila komšije, nije pokušala da razbije ulazna vrata od kuće koja su bila većim delom od stakla, niti da razbije prozor od prizemlja kuće gde se sve to dešavaloIstragom je takođe utvrđeno, a majka je verbalno potvrdila, da nakon što je videla da joj dete ne daje znakove života nije uradila ništa. Nakon smrti deteta, majka je dva sata sa očuhom razgovarala o tome šta se dogodilo, potom su sakrili tragove i odveli dete u dom zdravlja gde su dežurnim lekarima saopštili da je dete palo sa terase

Video: Policajci spasili bebu koju je majka monstrum stavila u kesu i bacila

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    22. oktobar 2019 | 08:54

    Da mi je znati kako je ta luda uspela da siluje sina,mislim na koji nacin,da li neko razume???

  • Nemjte..

    22. oktobar 2019 | 17:52

    Molim vas vise pisati majka...jer to..sto nema naziv ovoga sveta...NIJE MAJKA..I NE MOZE SE NAZVATI MAJKA...

  • Tina

    22. oktobar 2019 | 09:19

    I onda se opeva majcinska ljubav, ali samo u pesmama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA