≫ 

Najtraženiji britanski begunac osuđen na doživotnu robiju: Tražili ga 3 godine, uhapšen u Rumuniji

Nakon što je ubio Hensona (21), O'Brajan je pobegao iz zemlje. Zločin se dogodio u jednom londonskom baru, a policija je opisala slučaj kao "čin nemilosrdnog divljaštva"

  • 0
Shane O'Brien

Foto: Metropolitan Police

Jedan od najtraženijih britanskih begunaca osuđen je na doživotnu robiju nakon suđenja i potere koja je trajala tri godine.

Šejn O'Brajan (31) provešće minimum 26 godina u zatvoru zbog ubistva Džordža Hensona.

Nakon što je ubio Hensona (21), O'Brajan je pobegao iz zemlje. Zločin se dogodio u jednom londonskom baru, a policija je opisala slučaj kao "čin nemilosrdnog divljaštva".

Na suđenju su zabeleženi incidenti pošto je bilo dovikivanja iz publike.

O'Brajan je promenio identite i prešao granicu zahvaljujući lažnim dokumentima, a uhapšen je u Rumuniji ranije ove godine.

Na sudu su pokazani i snimci zabeleženi u baru 11. oktobra 2015. godine. Na snimku se vidi kako je O'Brajan prišao Hensonu, pitao ga "u čemu je problem" i potom izvadio nož iz jakne.

O'Brajan je nakon što je izbo Hensona napustio bar, a jedna prijateljica, poznata samo pod imenom Vanesa, pomogla mu je da privatnim avionom ode u Holandiju. Uspeo je da ode u Nemačku, Belgiju i Češku, a da ga niko nije uhvatio.

 

Video: Ovako je ubica Čaba Der uhapšen u Češkoj

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA