• 0

I dalje se traga za devojčicom (5) koja je oteta u parku, policija otkrila skicu svedoka

Petogodišnja Dulse Marija Alvez nestala je 16. septembra dok se s bratom igrala na ljuljaškama u Bridžtonu. Njena porodica je, uz policijsku, pokrenula i vlastitu potragu

  • 0

Porodica nestale devojčice koja je u septembru oteta sa igrališta u američkoj saveznoj državi Nju Džersi pokrenula je svoju vlastitu potragu nakon što je policija objavila skicu mogućeg svedoka.

Petogodišnja Dulse Marija Alvez nestala je 16. septembra dok se s bratom igrala na ljuljaškama u Bridžtonu. Njena porodica je, uz policijsku, pokrenula i vlastitu potragu.

Rodbina devojčice je ove nedelje kucala na vrata i delila letke s fotografijom malene Dulse, piše San.

Prema prvim informacijama policije, dete je oteo muškarac koji je vozio crveni kombi. Bio je vitke građe i nije imao bradu i brkove. Navodno je odveo Dulse u kombi s kliznim vratima i zatamnjenim staklima, te se odvezao ostavljajući njenog trogodišnjeg brata na igralištu.

U međuvremenu, policija je objavila skicu čoveka sa kojim bi želela da razgovara u vezi sa otmicom i navodi da se ne radi o skici osumnjičenog, nego o crtežu "mogućeg svedoka" kog opisuje kao Latioamerikanca vitke građe, te starog između 30 i 35 godina. Viđen je u blizini kada je oteta devojčica, a nosio je belu majicu, farmerke i belu bejzbol kapu.

Noema Alvez (19), majka petogodišnje Dulse, saznala je prošlog meseca kako istražitelji smatraju da je Dulse mogao da otme neko od njene rodbine, što je ona odmah oštro demantovala.

Na dan otmice Noema je s osmogodišnjim rođakom bila u autu parkiranom nekih 30 metara od igrališta. Kada su došli do igrališta, zatekla je sina kako plače i više nije bilo njene ćerke.

Pitala ga je gde je sestra, a on je pokazao prema obližnjim zgradama.

- Mislila sam da se ona igra skrivanja - ispričala je majka.

Policija Nju Džerzija objavila je emocionalni audio snimak majke koja ih je pozvala jer nije mogla da pronađe svoju ćerkuDulče Maria Alavez (5) je nestala skoro pre tri nedelje, a potraga se nastavlja.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima