≫ 

Krvoproliće na diplomskoj žurci u Teksasu: Ubijeno dvoje, ranjeno 20 ljudi, snimci su uznemirujući

Povređeni su u tri ambulantna vozila prevezeni u bolnicu, navodi policija okruga Hant

  • 13

Dvoje ljudi je ubijeno, a 20 povređeno na jednoj koledž žurci u Teksasu, piše Dalas morning njuz. Nepoznati napadač otvorio je vatru na žurci povodom početka novog semestra u Grinvilu, na oko 32 kilometra od školskog kampusa. Na žurci je bilo stotine studenata, piše Independent, a u zgradi sve ukupno oko 750 ljudi. Kako se vidi na video snimcima sa lica mesta, osoba koja snima vrišti dok gleda ubijene i povređene koji leže, a krv je svuda okolo.

Povređeni su u tri ambulantna vozila prevezeni u različite bolnice, navodi policija okruga Hant. Za sada nema ni potvrde da li je i koliko studenata bilo na žurci.

Kako navodi Dalas morning njuz, najmanje dve osobe su navodno ubijene, a najmanje 14 je povređeno na žurci u nedelju nešto posle ponoći, po lokalnom vremenu, ali za sada nema zvanične potvrde.

Žurku je navodno organizovao Univerzitet Teksas A&M-Komerc, državni fakultet, a ustanova  u Teksasu je treća po veličini u okviru univerziteta. Koliko je za sada poznato, univerzitet nije organizator žurke.

Jedna od žrtava upucana je u vrat, a mnogi su povređeni u pokušaju da pobegnu napadaču.

Independent piše da su policajci već bili na licu mesta zbog žalbi na parkiranje, kada su se čuli prvi hici iz puške koji su dopirali sa zadnje strane zgrade, rekao je novinarima Badi Oksford, zamenik šerifa okruga Hant.

Nezvanično, napadač nije uhapšen i policija je u potrazi za njim. U istragu zločina se od nedelje ujutru uključio i FBI.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    27. oktobar 2019 | 13:00

    Strasno! Kod njih su masovne pucnjave bas uzele maha, kao kod nas ubistva zena. Sodoma i Gomora!

  • Njamnjam

    27. oktobar 2019 | 11:14

    Ovo je u Iraku, Siriju, Afganistanu svakodnevna pojava, gde su Amerikanci doveli "demokratiju". I mrtvi se broje u stotinama. ALI NE VIDIM DA SE PO MEDIJIMA NA ZAPADU TAKO HISTERIČNO PIŠE O TOME. Naravno moje saučešće poginulima i ranjenima. Nista posebno, i nista vece zrtve od onuh u navedenim zemljama

  • E ovako

    27. oktobar 2019 | 11:05

    Nisam se uznemirila. 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA