≫ 

Tramp izviždan na bejzbol utakmici u Vašingtonu

Gledaoci su počeli da izvikuju slogan "Zatvorite ga!", pokazujući na predsednika

  • 0
Donald Tramp Foto: Tanjug/AP Photo/Evan Vuči

Američkog predsednika Donalda Trampa izviždali su u nedelju gledaoci dok je u društvu supruge Melanije gledao peti susret prvenstva Svetske serije u bejzbolu koji se igrao u Vašingtonu.

Gledaoci su počeli da zvižde kada se Trampova slika pojavila na velikom ekranu.

Kada su se zatim na ekranu pojavili vojnici na tribinama zviždanje je prestalo, ali su gledaoci počeli da izvikuju slogan "Zatvorite ga!", pokazujući na predsednika.

"Zatvorite je!" je bio uobičajen slogan na predizbornim skupovima Donalda Trampa koji se odnosio na Hilari Klinton, njegovu demokratsku suparnicu na predsedničkim izborima 2016. Trampovi protivnici su okrenuli taj slogan protiv njega.

Donald Tramp je na meti parlamentarne istrage radi njegova opoziva. Demokratski zastupnici pokušavaju da dokažu da je činio pritisak na Kijev ne bi li dobio kompromitujuće informacije o bivšem američkom potpredsedniku Džou Bajdenu koji je najverovatniji kandidat demokrata na predsedničkim izborima 2020. Tramp je rekao da takvo nešto nije učinio.

Video: Najveći Trampov blam ikada: 1775. naši su Englezima oteli vojni aerodrom

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA