U užasnoj nesreći u Mađarskoj poginula porodica s dvoje dece iz Rumunije!

Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima na auto-putu M5. Kamion iz Srbije udario je u zaštitnu ogradu, probio je, a potom se sudario sa dva automobila koja su se kretala u suprotnoj traci

  • 0
Sudar Mađarska Budimpešta

Foto: Twitter/Magyar Rendőrség

U stravičnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od Budimpešte, a u kojoj je učestvovao kamion srpskih registarskih oznaka, poginulo je sedam osoba, saopštila je policija. Rumunski mediji pišu da je u nesreći poginula porodica iz Rumunije, roditelji i dvoje dece.

Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima na auto-putu M5. Kamion iz Srbije udario je u zaštitnu ogradu, probio je, a potom se sudario sa dva automobila koja su se kretala u suprotnoj traci. Autombili su se zapalili, a sedam osoba je poginulo na licu mesta. Vozač kamiona nije povređen.

Kako navodi rumunski sajt presasm.ro, u jednom od automobila nalazila se porodica iz Rumunije i svi su poginuli. Nije poznato čiji državljani su bili u drugom automobilu, a neki mađarski mediji navode da je i to vozilo bilo stranih registarskih oznaka, verovatno holandskih.

Na Tviter nalogu mađarske policije objavljeno je da je sedam osoba izgubilo život u sudaru rano jutros na auto putu M5.

Kamion je iščupao zaštitnu ogradu i sudario se sa dva automobila na suprotnoj traci. Sva tri vozila su se zapalila, a putnici iz automobila su poginuli na licu mesta - navodi mađarska policija. U objavi se ne navodi odakle su dolazila vozila koja su učestvovala u sudaru.

Deonica autoputa kod Kisteleka bila je zatvorena u oba smera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA