Auto zasmrdeo na parkingu, žena otvorila haubu i pronašla "špajz". Njen muž odmah fotkao zimnicu

Ovakav prizor nisu očekivali

  • 0
Kris Persić Printskrin: Facebook/ Chris Persic

Žena koja je primetila neobičan miris koji dolazi iz njenog automobila doživela je potpuni šok kad je podigla poklopac motora i otkrila da se ispod njega nalazi više od 200 oraha.

Holi Persić, iz Pitsburga u SAD-u, znala je da nešto nije u redu kad je parkirala ispred biblioteke i kada je smrad paljevine počeo da puni vazduh. Takođe, čula je čudan zvuk koji je dopirao ispod haube. Ali ništa je nije moglo pripremiti za stotine oraha i grumenova trave. Porodica veverica, čini se, odlučila je da ih tamo skladišti za sigurno čuvanje pred zimu, piše britanski Miror.

Holiin suprug Kris objasnio je: "Supruga me zvala iz biblioteke i rekla da je njen automobil mirisao kao da gori i stvarao je čudan zvuk. Rekao sam joj da otvori haubu, a ovo je slika koju mi je poslala!"

Trebalo je gotovo sat vremena da par izvadi orahe pre nego što su ga mogli odvesti u garažu.

- Bili su svuda, ispod motora, u blizini ventilatora hladnjaka - dodao je Kris za CNN - Orasi na motoru bili su crni i mirisali su kao da su prženi. Poslednji put kad je Holli pogledala ispod poklopca motora, bila je mesec dana ranije, a orasi u njihovoj bašti počeli su da opadaju tek pre nekoliko sedmica.

- Veverice su delale prilično brzo! - Našalio se Kris, dodajući da je auto njegove supruge bio skladište za naredne tri zime. Srećom, mehaničari su uspeli da uklone sve ostatke i nije bilo oštećenja.

Ukratko, ako parkirate napolju, učinite sebi uslugu i proverite se ispod haube s vremena na vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA