Zastrašujući prizor iz škole: Dok je nastavnik pisao na tabli, učenik je u njega uperio pištolj

Incident se dogodio još u julu u jednoj školi u Buenos Ajresu, pre nego što su đaci otišli na zimski raspust. Snimak je tek nedavno obišao društvene mreže

  • 5
Škola Argentina Printscreen/clarin.com

Učenik Katoličke škole u Argentini snimljen je kako plastični revolver upire u glavu profesora usred časa dok je nešto objašnjavao na tabli.

Incident se dogodio još u julu u jednoj školi u Buenos Ajresu, pre nego što su đaci otišli na zimski raspust. Snimak je tek nedavno obišao društvene mreže.

Đak (17), čije ime nije objavljeno, vidi se kako na snimku drži plastični pištolj usmeren u glavu profesora Eduarda Seka. Drugi učenici su se smejali.

Školski zvaničnici pokrenuli su istragu o tome šta se dogodilo. Inače, kako je objavljeno, učenicima koji su učestvovali u incidentu biće dozvoljeno da završe godinu, ali neće moći da upišu sledeću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    31. oktobar 2019 | 12:12

    Gde su ovi sto brane mamine i tatine sinove.

  • Pkv

    31. oktobar 2019 | 12:07

    Ajde roditelji branite decu...

  • Bg

    1. novembar 2019 | 01:04

    Ja sam ovo radio 1990 samo sa koltom,pravim koltom ali praznim i kad god bi skljocnuo obarac profa bi se okrenuo ali ne dovoljno brzo...nikome nije bilo smesno a to i nije bila poenta nego je profa to trebao da cuje i shvato da treba malo da oladi svoje nafurane kriterijume,valkalo se zavrsavati skola pa u vojsku,ustase i balije su nam spremale krvoprolice....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA