Ostavili poslove i krenuli u avanturu života: Njihova tela pronađena zakopana na plaži

Policija traga za dvoje ljudi, osumnjičenih za ubistva bračnog para

  • 0
James Butler Michelle Butler nestanak mrtvi

Foto: Facebook/Michelle Butler

Policija je na plaži u Teksasu pronašla tela američkog para koji je prošle godine proglašen nestalim nakon što je poslednji put viđen u kampu s parkiranom kamp-prikolicom.

U potrazi za novim životnim avanturama, Džejms Batler (48) i Mišel Batler (45) iznajmili su svoju kuću u Nju Hempširu u leto 2018. godine, dali otkaze, kupili kamp-prikolicu i krenuli na putovanje širom SAD-a. Boravili su neko vreme u Njujorku, Arizoni i na obalama Južnog Teksasa.

Nestali u oktobru

 

U oktobru prošle godine izgubio im se svaki trag, sve do prošlog petka kada je policija objavila kako je pronašla njihova tela zakopana na plaži jugoistočno od grada Korpus Kristija. Policija nije našla njihovu kamp-prikolicu. Potvrđeno je da se radi o dvostrukom ubistvu i da policija sprovodi istragu te traga za počiniocima, piše Njujork tajms, prenosi Index.hr.

Šerif okruga Kleberg odbio je juče da komentariše u koje vreme i na koji način je ubijen par Batler. Na jučerašnjoj konferenciji za novinare samo je rečeno da policija traga za jednom muškom i ženskom osobom koje bi mogle biti povezane s ovim slučajem, a koje su krenule u smeru Meksika.

- Radi se o osobama koje želimo kontaktirati, identifikovazi i s njima razgovarati o slučaju - rekao je Džon T. Hubert, okružni tužilac u Klebergu.

Dosadila im monotonija svakodnevnice

 

Batlerima je pre godinu i po dana dosadila monotonija svakodnevnog života pa su odlučili dati otkaze na mestima gde su radili i obići Sjedinjene Države.

Džejms Batler je napustio posao u Volmartu, a njegova žena u kancelariji. Prvo su se kamp-prikolicom odvezli u posetu prijatelja u Njujorku, a zatim su krenuli u Arizonu, gde su boravili mesecima. Nakon toga su otišli u Teksas gde su ubijeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA