≫ 

Zadavio devojku tokom seksa, slikao njeno telo pa otišao na drugi sastanak: Leš pronađen u šumi

Mladić je priznao da je umrla u njegovom stanu, ali tvrdi da je u pitanju nesrećni slučaj

  • 0

Britanku Grejs Milane (22) ubio je na Novom Zelandu mladić kojeg je upoznala na mreži Tinder tokom grubog seksa. Nakon što ju je zadavio, fotografisao je njeno telo, a onda otišao na sastanak sa drugom devojkom dok je telo žrtve ležalo u njegovom stanu.

Na suđenju na Novom Zelandu rečeno je kako je devojka, koja je bila na putovanju oko sveta i koja je nestala na 22. rođendan prošle godine, davljena sve dok nije iskrvarila na nos.

Nakon ubistva, mladić kojeg je upoznala na mreži Tinder, proveo je sat vremena istražujući kako da ukloni telo, gledajući porniće, a onda je napravio nekoliko fotografija njenog beživotnog tela, piše Dejli mejl.

Optuženi mladić (27), čije ime nije poznato, priznao je na sudu kako je devojka umrla u njegovom stanu, nakon čega je telo stavio u kofer i sahranio ga u šumi.

Grace Millane ubistvo Novi Zeland Grejs je pronađena mrtva u decembru prošle godine Foto: Tanjug/AP

Međutim, njegov advokat tvrdi kako je njena smrt nesrećan slučaj, i da je ubijena za vreme sporazumnog seksa koji je krenuo po zlu, nakon što je od muškarca tražila da joj ruke stavi oko vrata.

Njeno telo pronađeno je u šumi blizu Oklanda nedelju dana nakon što je 2. decembra prošle godine poslednji put viđena u hotelu u centru grada.

Grace Millane ubistvo Novi Zeland Grejsini roditelji (desno) dolaze na suđenje Foto: Tanjug/AP

Na suđenju je rečeno kako je devojka snimljena na kameri kako se ljubi sa mladićem u baru, nakon čega odlaze ruku pod ruku ka hotelu u kojem je on bio.

U međuvremenu je poslala poruku drugarici u UK da se "sastanak odvija lepo". Nakon toga više nije viđena živa.

Suđenje se nastavlja sledeće nedelje.

Video: Ukoliko nekog želite da ubijete i prođete nekažnjeno, dođite u Šetonje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA