≫ 

Supruga Miloša, koji je umro u SAD, podelila slike sa poslednjeg odmora: Osmesi teraju suze na oči

Miloš je imao samo 44 godine. Radio je vredno da prehrani svoju porodicu

  • 24
Natalie Noah Nemec Foto: Facebook/Natalie Noah-Nemec

Natali Nemec, supruga Srbina Miloša Nemeca koji je iznenada preminuo u Los Anđelesu dok je čekao da su u kamion koji je vozio utovari roba, oprostila se od muža na društvenim mrežema, podelivši fotografije sa, ispostaviće se, njihovog poslednjeg zajedničkog odmora.

Natali, inače Amerikanka, sa Milošem je imala dve ćerke, stare samo četiri i dve godine.

Porodica se nedavno vratila sa letnjeg odmora, a na slikama koje je Natali podelila vidi se koliko su srećni i nasmejani bili tih dana.

Natalie Noah Nemec Do juče su bili zajedno Foto: Facebook/Natalie Noah-Nemec

Kako je za Telegraf.rs rekao Mark, Milošev brat od tetke, pre nekog vremena uspeli su i da kupe kuću, ali ta nekretnina tek treba da bude otplaćena. Miloševom smrću postavlja se pitanje kako će to izvesti, jer se Natali brinula o deci, dok je njegova plata bila jedini izvor prihoda.

Kako bi osigurao njihovu i budućnost svoje treće ćerke koja živi u Srbiji, Miloš je neumorno radio i vozio kamion po celoj Americi, u koju se doselio pre sedam godina.

Preminuo je u kabini svog kamiona, sa samo 44 godine, a tačan razlog njegove smrti utvrdiće se obdukcijom.

Milos Nemec Imao je samo 44 godine Foto: Facebook

Za to vreme porodica i prijatelji skupljaju novac da njegovo telo prebace u Srbiju i sahrane u rodnom Beogradu. Istovremeno se skuplja i pomoć za njegovu udovicu i ćerke, kako bi im se ovaj tragični i iznenadni trenutak barem malo olakšao.

Oni koji žele da pomognu ovoj porodici, a žive u SAD, to mogu učiniti putem sajta gofundme.

Za ljude iz Srbije i ostatka sveta Milošev ujak, Goran, otvorio je žiro račun u Komercijalnoj banci na broj 205-9001007870301-55

Video: Upotreba antibiotika za proizvodnju mesa, preti velikom smrtnošću ljudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Detroit

    6. novembar 2019 | 15:28

    Nek mu je laka zemlja!Saucesce porodici.Jedno mi nije jasno..da u takvim situacijama otvaruju drustvene mreze i postavljaju slike!Kome jos u tim momentima i pada na pamet da sedne za kompjuter ili telefon da deli slike svoga najmilijeg,jos ni sahranjen nije?Ne razumem!

  • Jare

    6. novembar 2019 | 16:00

    Od banke je uzeo kredit,banka je verovatno zahtevala da placa "osiguranje" za taj kredit u slucaju da mu se nesto desi itd Osiguravajuca kuca ce isplatiti kredit,zivim u Americi,ovde je sve na kredu,tesko se odupreti tom trendu ali je nazalost tako,kola,namestaj,godisnji odmori,kamion koji je vozio sve je verovatno bilo na kreditu ili je provucena kreditna kartica,ne osudjujem ga sto je tako ziveo samo kazem kako se ovde zivi

  • kamiondzija

    6. novembar 2019 | 16:55

    Zao mi ga je samo zato sto je mislio da moze sve ako je u Americi a nije znao da je ta drzava masina za mlevenje mesa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA