≫ 

Imali su divlji seks u autu posle burne žurke za Noć veštica. Ona je umrla, za njega skupljaju novac

Dokumenti suda pokazuju da su se njih dvoje upoznali preko zajedničkih prijatelja i razgovarali putem društvenih medija pre nego što su odlučili da prisustvuju burnoj zabavi za Noć veštica u petak uveče

  • 5
Michael Gaffney seks u automobilu Foto: Profimedia, Bergen County Prosecutor

Muškarac iz Nju Džersija optužen je zbog ubistva žene, koja je umrla tokom grubog seksa sa osumnjičenim na zadnjem sedištu njenog auta.

Frensis Viktorija Garsija (19) pronađena je mrtva u subotu rano ujutru u svojim kolima na krovu javne garaže, prenosi Njujork post.

Pre toga bila je na žurci povodom Noći veštica u obližnjoj zgradi, koju je napustila sa Majklom Gafnijem (21).

Par je otišao u parkiran automobil u garaži, a tokom grubog seksa došlo je do kompresije vrata, zbog čega je Gafni osumnjičen za ubistvo, saopštila je policija.

Obdukcijom je utvrđeno da je Garsijina smrt prouzrokovana povredama nastalim pritiskom na vrat. U početku nije odmah bilo jasno da li je za to kriv grub seks.

Gafni je rekao policiji da su njih dvoje uzeli lekove na recept i da su imali seks u automobilu, kada je ona izgubila svest.

Michael Gaffney seks u automobilu Foto: Bergen County Prosecutor

Dokumenti suda pokazuju da su se njih dvoje upoznali preko zajedničkih prijatelja i razgovarali putem društvenih medija pre nego što su odlučili da prisustvuju burnoj zabavi za Noć veštica u petak uveče.

U neko doba rano u subotu, njih dvoje su napustili zabavu na 14. spratu luksuznog stambenog kompleksa i nastavili da se "druže" u automobilu žrtve na parkingu, kaže se u sudskim dokumentima.

Dok su imali seks na zadnjem sedištu, Gafni je ugušio Garsiju.

Kada se devojka onesvestila, Gafni je pozvao prijatelja u pomoć.

- Udavio sam je, želela je da je gušim - navodno je Gafni rekao prijatelju.

Zvaničnici su rekli da se Garsija, čiji je nivo alkohola u krvi bio tri puta veći od zakonske granice, nalazila na zadnjem sedištu svog automobila sa Gafnijem u vreme njene smrti.

Pokrenut nalog na GoFundMe, pa ugašen

Njujork post piše da je otvoren nalog na GoFundMe - koji je ubrzo ugašen - u korist osumnjičenog Gafnija.

Kampanja za prikupljanje sredstava nastojala je da prikupi 20.000 dolara kako bi se iskoristila za "pošteno predstavljanje" 21-godišnjeg osumnjičenog Gafnija.

- Sakupljamo novac kako bi Majkl dobio pošteno predstavljanje u svetu u kojem su mediji u stanju da ispričaju bilo šta što bi odgovaralo njihovoj agendi - pisalo je na stranici koju je pokrenula sestra osumnjičenog, Samanta Gafni.

Stranica, koja je do nedelje uveče prikupila više od 6.000 dolara, odjednom je ugašena u utorak.

Video: Ovom mladiću je posao da slatko pipka i krcka kosti seksi devojkama

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ben Aflek

    6. novembar 2019 | 23:57

    Bice njima uskoro noc vestica kao u filmu za koji sam zaboravio kako se zove gde imaju jednu noc u godini gde je sve dozvoljeno bez ikakvih posledica i odgovaranja pred zakonom,ubistva,silovanja,paljevine,sve od 18 h do 6 h ujutru.Polako je svake gofine sve vise nasilja u noci vestica pa pomalo pocinje da lici....

  • Saša

    7. novembar 2019 | 02:05

    Bolestan narod...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA