≫ 

Mrlje krvi otvorile nova pitanja brutalnog ubistva devojke na Novom Zelandu: Ubica uklanjao tragove?

Naučnica Dijana Krenfeldt, sa Instituta za nauku i zaštitu životne sredine (ESR), rekla je poroti da je pronašla dve kružne mrlje najsličnije onima od krvi između kreveta i garderobera optuženog

  • 0

Mrlje krvi koje se su istražitelji pronašli u hotelskoj sobi u kojoj je ubijena Brtanka Grejs Milane (22) ukazuju na to da je u ovoj sobi bilo "čišćenja", odnosno uklanjanja tragova.

Na suđenju muškarcu optuženom za ubistvo nesrećne devojke prikazane su fotografije navodnih mrlja krvi u njegovom apartmanu, koje su kao dokaze izneli policajci koji su na licu mesta koristili hemijske supstance za utvrđivanje ostataka krvi - hemijski luminol.

Naučnica Dijana Krenfeldt, sa Instituta za nauku i zaštitu životne sredine (ESR), rekla je poroti da je pronašla dve kružne mrlje najsličnije onima od krvi između kreveta i garderobe optuženog.

- Manja od dve mrlja "mogla je doći iz kante", što znači da je neko pokušao da ukloni tragove - rekla je gospođa Crenfeldt.

Dodala je: "Oblik verovatno mrlje od krvi i prisustvo krvi na podu pružali su snažne dokaze da je ovde došlo do čišćenja krvi."

Da podsetimo, Britanku Grejs Milane (22) ubio je na Novom Zelandu mladić kojeg je upoznala na mreži Tinder tokom grubog seksa. Nakon što ju je zadavio, fotografisao je njeno telo, a onda otišao na sastanak sa drugom devojkom dok je telo žrtve ležalo u njegovom stanu.

Na suđenju na Novom Zelandu rečeno je kako je devojka, koja je bila na putovanju oko sveta i koja je nestala na 22. rođendan prošle godine, davljena sve dok nije iskrvarila na nos.

Nakon ubistva, mladić kojeg je upoznala na mreži Tinder, proveo je sat vremena istražujući kako da ukloni telo, gledajući porniće, a onda je napravio nekoliko fotografija njenog beživotnog tela, piše Dejli mejl.

Video: Roditelji otkrili mural ubijenoj Violeti Jošić

(Telegraf.rs/The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA