Haotične scene sa ulica Hongkonga: Žena pretučena metalnim palicama

U ponedeljak je objavljen sličan snimak na kom se vidi da je grupa mladića zapalila jednog muškarca koji se sukobio s njima

  • 0
Hongkong napad žena

Printscreen/Twitter/Carl Zha

Demonstracije u Hongkongu traju mesecima, a ono što je počelo kao miran protest protiv spornog zakona o ekstradiciji svake nedelje šokira svet nasiljem u koje se pretvorilo. Još jedan snimak sa ulica Hongkonga pojavio se u medijima. Na njemu se vidi kako maskirani demonstanti opkoljuju, a potom udaraju jednu ženu.

Kako piše "Raša tudej", do sukoba je navodno došlo zbog nesuglasica između te žene i demonstranata sa palicama. Na snimku se vidi kako žena pokušava da ih obiđe, ali je oni bacaju na zemlju.

Jedan od demonstranata uzima potom metalnu palicu i udara je u glavu. Novinar koji se nalazio u blizini pomogao joj je da ustane, a vidi da se da na licu ima krvi. Ipak sustigli su je i udarili ponovo. Zaštitio ju je muškarac svojim telom.

 

Snimak je navodno nastao u ponedeljak i "Raša tudej" navodi da su ga ignorisali brojni mediji, te da neki komentatori navode da se na snimku ne vidi "kontekst" sukoba.

Inače, u ponedeljak je takođe objavljen sličan snimak na kom se vidi da su demonstranti zapalili jednog muškarca koji se sukobio s njima.

Video: Neredi u Hong Kongu, policija bacala suzavac na demonstrante

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA