• 0

Jezivi snimak posle ubistva studentkinje na Novom Zelandu: Ubica u koferu iznosi telo devojke

Grejs je ubijena nakon što je otišla na susret sa muškarcem kog je upoznala na Tinderu

  • 0

Ubistvo britanske studentkinje Grejs Milan, koju je na Novom Zelandu tokom seksa zadavio dečko koga je upoznala na Tinderu, zaprepastio je svet.

Ona je najpre proglašena nestalom u Oklandu prošle godine, a kasnije je pronađena mrtva. Njeno telo je bilo nagurano u kofer koji je zatim zakopan u grmlju izvan grada.

Suđenje za ovo šokantno ubistvo u toku u Oklandu, a na optuženičkoj klupi našao se neimenovani 26-godišnji muškarac. Tužilac tvrdi da je optuženi namerno ubio Britanku u toku seksa, a ubrzo potom otišao na sastanak sa drugom devojkom.

Poroti su prikazani i snimci bezbednosnih kamera i policijske fotografije sa mesta zločina.

Na suđenju je govorio i patolog Sajmon Stejbels koji je grafički opisao kako su izgledali poslednji trenuci Grejsinog života.

Opisujući uzrok smrti kao "pritisak na vrat", patolog je rekao da je davljenje traalo najmanje pet minuta.

- Ne možete ubiti nekoga blagim dodirom. Potrebna je velika sila. Davljenje rukama tokom odnosa je, iz mog iskustva, retko, makar na Novom Zelandu. Nisam čuo za takav slučaj - objasnio je.

Prema patologovim rečima, rane na Grejsinim rukama i grudima govore da je bila prisilno prikovana za krevet ili pod.

Majka žrtve je neutešno plakala u sudnici dok je slušala o povredama svoje ćerke.

Advokati odbrane tvrde da je smrt nastupila slučajno tokom "dobrovoljnog seksa" nakon što je Grejs zamolila optuženog da joj stegne vrat.

Telo izneo u koferu

Porota je na suđenju videla i snimke sa bezbednosnih kamera na kojima su Grejs i optuženi snimljeni kako zagrljeni šetaju Oklandom, posećuju barove i kazino.

Posle noći u baru, kamere su ih snimile kako dolaze u hotel "CityLife", gde živi osumnjičeni. Grejs je tada viđena u lobiju hotela sa svojim navodnim ubicom pre nego što se uputila u sobu 308 - a to je poslednji put da je viđena živa.

Poroti je prikazan i novi jezivi snimak na kome se vidi kako osumnjičeni nonšalantno u hotelski lift unosi kofer sa Grejsinim golim telom, a zatim ga stavlja u gepek iznajmljenog automobila i, pretpostavlja se, nosi do mesta gde će ga zakopati.

Video: Snimak ruskog profesora u trenutku dok baca delove tela ubijene studentkinje

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima