Princ prvi put javno progovorio o skandalu sa Epstajnom: Ne sećam se žene koja me optužuje

On je ipak dodao da svaki dan žali zbog toga što se družio sa Epstajnom i posle njegovog izlaska iz zatvora 2010. gde je služio kaznu zbog podvođenja jedne maloletnice na Floridi

  • 0
princ Endrju, Džefrij Epstajn

Foto: Tanjug/AP

Britanski princ Endrju, koji se mesecima nalazi pod pritiskom zbog navodne veze sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom, izjavio je da se ne seća susreta sa ženom koja ga optužuje za seksualno zlostavljanje.

- Ne sećam se da sam tu ženu ikad sreo - rekao je princ, treće dete kraljice Elizabete Druge, o Virdžiniji Roberts, u intervjuu za BBC2, čiji mali deo je objavljen danas, dok će večeras biti emitovan u celini.

Na ponovljeno pitanje da li se uopšte seća te žene, princ Endrju je rekao: "Ne".

On je ipak dodao da svaki dan žali zbog toga što se družio sa Epstajnom i posle njegovog izlaska iz zatvora 2010. gde je služio kaznu zbog podvođenja jedne maloletnice na Floridi.

Epstajn, koji je ove godine optužen za seksualno zlostavljanje maloletnica u dužem periodu, izvršio je samoubistvo u avgustu u zatvoru u Njujorku.

Princ Endrju

Princ Endrju; Foto: Tanjug/AP

Navodne veze milijardera Džefrija Epstajna sa princom Endrjuom doveli su do toga da Bakingemska palata izda nekoliko iznenadnih saopštenja u poslednje vreme. Palata negira da je princ imao odnose sa 17-godišnjom devojkom i da je išta znao o Epstajnovim zločinima koji se odnose na podvođenje maloletnica.

Princ Endru se pojavljuje da snimku koji potiče iz 2010. godine. Na njemu je zabeleženo kako Epstajn izlazi iz svoje vile u Njujorku, a na vratima stoji princ.

Snimak je napravljen dve godine nakon što je Epstajn osuđen zbog odnosa sa maloletnicama, a oni koji su bliski princu navode da je on navodno u Ameriku otišao kako bi rekao Epstajnu da ne mogu više da budu prijatelji.

Epstajn je uhapšen letos i izvršio je samoubistvo u zatvoru na Menhetnu. Oko njegove smrti vodi se mnoštvo polemika, pa tako mnogi sumnjaju u zvaničnu verziju o samoubistvu.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA