Devojčica (13) i žena (41) isečene mačetama: Razbojnici uleteli u porodičnu kuću i napali ih

Trinaestogodišnja devojčica nalazi se u bolnici i bori se za život nakon što je banda sa mačetama provalila u njen dom i napala je

  • 0
Irska policija

Foto: Profimedia

Brutalni napad dogodio se sinoć u 21.15 sati u mestu Lisnaskea u Severnoj Irskoj, devojčica (13) i žena (41) izbodene su, a 11. mesečna beba ostala je nepovređena.

Trinaestogodišnja devojčica nalazi se u bolnici i bori se za život nakon što je banda sa mačetama provalila u njen dom i napala je.

Žena (41) je ubodena u nogu, ali više nije u bolnici, a u kući je bio i dečak star 11 meseci, ali njega nisu dirali. Policija sinoćnji brutalni napad tretira kao pokušaj ubistva.

Policija je odmah pokrenula poteru za bandom koja je izvršila razbojništvo.

Detektiv narednik Kejt Monagan rekao je za "Belfast Telegraf" šta se dogodilo.

- Devojčica (13) zadobila je teške ubodne rane tokom napada i prevezena je hitno u bolnicu, a njeno stanje je kritično, ali za sada stabilno. Ovo mora da je bilo zastrašujuće iskustvo za one koji su doživeli napad i odlučni smo u tome da pronađemo odgovorne. Imamo nekoliko dobrih pokazatelja koji mogu pomoći istragu i trenutno napredujemo, ali zamolio bih svakoga ko ima informacije ili je primetio bilo kakvu sumnjivu aktivnost u okolini da se javi detektivima u Eniskilenu i prosledi te informacije dalje - rekao je Monagan.

(Telegraf.rs/daily mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA