≫ 

Stravičan snimak ubistva: Beskućnica tražila pare od prolaznika, on je hladnokrvno upucao

Kako se vidi na snimku, Zilda Henrike dos Santos Leandro hodala je sredinom ulice i pokušala da privuče pažnju Aderbala Ramosa de Kastra. On ju je prvo ignorisao, dok mu se devojka nije približila, a onda je Kastro izvukao pištolj i upucao je

  • 34

Tridesetjednogodišnja beskućnica iz Rio de Žaneira ubijena je nekoliko sekundi nakon što je na ulici presrela muškarca i od njega tražila novac kako bi kupila hleb.

Ubistvo se dogodilo usred dana, a zabeležile su ga sigurnosne kamere.

Kako se vidi na snimku, Zilda Henrike dos Santos Leandro hodala je sredinom ulice i pokušala da privuče pažnju Aderbala Ramosa de Kastra. On ju je prvo ignorisao, dok mu se devojka nije približila, a onda je Kastro izvukao pištolj i upucao je.

Osumnjičeni muškarac je pobegao, a Dos Santos Leandro je odvedena u bolnicu gde je proglašena mrtvom.

Kastro je kasnije uhapšen i nalazi se u pritvoru.

Njegov advokat je rekao za list G1 rekao je da je njegov klijent mislio da devojka želi da ga opljačka.

Ubistvo se dogodilo samo nekoliko sati pre nego što se dogodio još jedan napad na beskućnike. Četiri osobe su umrle u Sao Paolu nakon što su popile "sumnjivu tečnost".

Policija taj slučaj istražuje kao moguće masovno trovanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    21. novembar 2019 | 11:43

    Uu jadan ti. Pa prepao se od Devojke da će te opljačkati. Nije to monstrum da potegne odmah pištolj.

  • NekoKo

    21. novembar 2019 | 14:32

    Jbg Brazil je to i još Rio. U ovakvim situacijam tamo često i devojka poput ove pripuca. Jednostavno čim neko nekome počne ovako da prilazi na ulici, ogromna je mogućnost da će da te rokne. Pljačkanje se podrazumeva. Svet pod uticajem Amera uvodi sankcije čuj Severnoj Koreji isl. Guslaju o ljudskim pravima, demokratiji a najbolji im prijatelji Brazil i Meksiko. Te dve države recimo treba u poptunost izlovati, a ne Svernu Koreju i Kubu.

  • pera

    21. novembar 2019 | 13:06

    Nije trebao da je ubije da se razumemo.Meni ona više liči na narkomanku koja juri dilera ili prostitutku koja pokušava da namami mušteriju.Snimak je izvađen iz konteksta cele priče,deluje strašno ali....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA