≫ 

Brutalno ubili sina ukrajinskog političara: Sašu (3) metak pogodio u glavu, nije mu bilo spasa

Mališan je u trenutku napada sedeo na zadnjem sedištu očevog "rendž rovera"

  • 4
Vječeslav Sobolev Foto: Facebook

Nepoznati napadač ubio je sinoć u centru Kijeva Aleksandra Sašu Soboleva (3), sina ukrajinskog političara i biznismena Vječeslava Soboleva.

Mališan je sedeo pored majke, na zadnjem sedištu očevog "rendž rovera" kada je nepoznati napadač, dok su stajali na semaforu, ispalio kobni hitac koji je mališana pogodio u glavu.

Vječeslav Sobolev Mališan preminuo na putu do bolnice Foto: Facebook

Sobolev je, kako prenose lokalni mediji, policiji ispričao da se kobne večeri sa suprugom i sinom vraćao kući iz svog restorana. U trenutku dok su stajali na semaforu nepoznati napadač pucao je u pravcu džipa, nakon čega se dao u beg. Sobolev je čuo zvuk stakla koji se lomi i suprugu kako vrišti, a potom je ugledao sina kako krvav i bez svesti leži na zadnjem sedištu.

Sobolev je odmah istrčao iz vozila i zgrabio dete neprekidno dozivajući pomoć. Iako je Hitna pomoć brzo stigla, nesrećni dečak preminuo je na putu do bolnice.

Ukrajinski političar je rekao i da je, dok su čekali lekare, kraj vozila ugledao buket cveća, koji se pojavio niotkud. Policija je ubrzo zatvorila čitavo područje, a za napadačem se još traga.

Sobolev je, takođe, veoma poznat biznismen u Donjecku, koji je tokom 1990-ih prvi osnovao mrežu modernih supermarketa "Obžora".

Video: Policajac koji je uhapsio El Čapovog sina izrešetan sa 150 metaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    2. decembar 2019 | 11:12

    zalosno je sto za zlodela svojih roditelja stradaju deca

  • Zorica

    2. decembar 2019 | 11:52

    Stradaju neduzni koji tek treba da zive zbog zasluga svojih roditelja. Strasno.

  • Kalimera

    2. decembar 2019 | 13:46

    Dusica neduzna. Ne znam sta je otac radio i da li radi i dalje,ali ocigledno su neki teski amateri,uspaniceni. Dete ne bi ubili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA