• 1

Nudila je nagradu da se pronađe ubica njenog supruga: 13 godina kasnije završila je iza rešetaka

Iako je policija na Sindi gledala kao na glavnu osumnjičenu, slučaj je godinama bio nerešen

  • 1

Žena iz Viskonsina, koja je ponudila nagradu od 25.000 dolara za informacije koje bi dovele do ubice njenog supruga, uhapšena je zbog njegovog ubistva 13 godina nakon što je on pronađen mrtav u njihovom domu.

Sindi Šulc Džuedes (65) uhapšena je prošle nedelje zbog ubistva svog supruga Kena Džuedesa 2006. godine.

Ken je pronađen mrtav u njihovom domu, a Sindi je pozvala policiju, tvrdeći da je svog supruga mrtvog pronašla u kući, piše Dejli mejl.

Ken Juedes

Foto: Marathon County Crime Stoppers

Tvrdila je kako je u noći ubistva spavala u kamperu u dvorištu jer je imala infekciju sinusa i nije želela da pređe na njega. Sledećeg jutra je otišla u kuću i zatekla ga mrtvog.

Iako je policija na Sindi gledala kao na glavnu osumnjičenu, slučaj je godinama bio nerešen.

Nekoliko godina nakon njegove smrti Sindi je ponudila nagradu od 25.000 dolara za informacije koje bi dovele do njegovog ubice.

Sindi je uhapšena 27. novembra i određena joj je kaucija od milion dolara, a policija sumnja da iza ubistva stoji novac.

Tužilac je rekao da je Ken izvadio polisu životnog osiguranja od milion dolara i da su takođe posedovali imovinu koju je prodala za 200.000 dolara nakon njegove smrti.

Dodao je da je njihov brak bio blizu razvoda, zbog čega bi ostala bez dela imovine.

Deca žrtve iz prethodnog braka tužila su je nakon njegove smrti, tvrdeći da je ona umešana u njegovo ubistvo, i traži povraćaj od 280.000 dolara koje je dobila od osiguravajuće kompanije otkako je umro.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima