≫ 

Tramp tvrdi da ne poznaje princa Endrjua: Brojne fotografije dokazuju upravo suprotno

Princ Endrju je u centru skandala i dovodi se u vezu sa osuđenim milijarderom pedofilom koji je u avgustu izvršio samoubistvo u zatvoru, a i sam se suočava sa optužbama za silovanje

  • 0
Princ Endru, Donald i Melanija Tramp Foto: Guliver/Jeff J Mitchell/Getty Images

Američki predsednik Donald Tramp rekao je novinarima u utorak da ne poznaje britanskog princa Endrjua, ali brojne fotografije zapravo dokazuju suprotno.

Da podsetimo, princ Endrju je u centru skandala i dovodi se u vezu sa osuđenim milijarderom pedofilom koji je u avgustu izvršio samoubistvo u zatvoru, a i sam se suočava sa optužbama za silovanje.

- Ne znam princa Endrjua, ali to je teška priča. Ne znam ga, ne - rekao je Tramp u Londonu u kom trenutno traje samit NATO.

Ipak, brojne fotografije pokazuju Trampa koji stoji pored vojvode od Jorka tokom ovogodišnje posete Trampa Velikoj Britaniji.

Takođe, jedna fotografija potiče još iz 2000. godine i na njoj se pored njih dvojice nalazi i tada Trampova devojka Melanija. Fotografija je nastala na Floridi. Fotografije možete pogledati na sajtu CNN.

U junu je lično vojvoda od Jorka postavio na Tviter fotoografije sa jutarnjeg sastanka sa delegacijom SAD. Na njima se jasno vide i Tramp i princ.

Princ Endrju je drugi sin kraljice Elizabete II. Nakon brojnih optužbi i tvrdnji da ne poznaje žene koje tvrde da su sa njim imale seksualne odnose, povukao se sa kraljevskih dužnosti na neodređeno vreme.

Virdžinija Đufre, ranije poznata kao Virdžinija Roberts, rekla je za emisiju BBC "Panorama" u ponedeljak da je imala 17 godina kada ju Epstajn naterao da ima seks sa njegovim prijateljima, uključujući i vojvodu od Jorka.

Bakingemska palata negirala je sve optužbe.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs/N.Z)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA