≫ 

Snimali kako pijanog komšiju vezuju u kafani, celo selo se smejalo, a onda su ga našli mrtvog

Konobar snimak vezanog čoveka slao svima u selu kako bi se smejali

  • 1

Surova šala trojice meštana jednog sela u Mađarskoj koštala je života Zolta Gobološa (43) koji se smrzao nasmrt nakon što su ga pijanog vezali za stolicu u kafani i zaboravili da ga odvežu.

Gobološ je u večernjim satima svratio u kafanu u selu i seo je za sto u bašti. Nakon nekoliko pića Zoltu je klonula glava i zaspao je za stolom. Trojica su htela da se našale i vezali su ga kanapom za stolicu, a ruke i noge su mu oblepili selotejpom. Njihovu akciju snimao je konobar i video snimak slao prijateljima.

"Konobar je snimio kako ga vezuju i potom je slao snimke svima. Pola sela se smejalo nesrećnom Zoltu. Neki gosti su se pobunili i rekli im da odvežu čoveka, ali su oni rekli da će to učiniti kasnije", ispričao je jedan od meštana za lokalne medije.

Međutim, verovatno i sami pod dejstvom alkohola, zaboravili su da odvežu Zolta. U nekom trenutku su zatvorili kafanu i otišli kući. Beživotno telo nesrećnog čoveka pred zoru je pronašao vozač autobusa koji svakog jutra prolazi kroz selo.

Zolt se, kako se veruje, tokom noći probudio, ali nije mogao da se pomeri pošto je bio skroz vezan. Dok je pokušavao da se oslobodi pao je sa sve stolicom na pod i na kraju preminuo. Obdukcija bi trebalo da potvrdi tačan uzrok smrti, a prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da se Zolt smrzao.

Zolt je za sobom ostavio četvoro dece, koja su neutešna zbog očeve smrti. Zoltov otac Imre kaže da i dalje ne veruje da njegovog sina više nema.

"Otišao je u prodavnicu i više se nije vratio. Kada su mi rekli da su ga pronašli vezanog za stolicu na terasi kafane nisam mogao da verujem. Rekao sam da se ne šale sa mnom", očajan je Imre.

On kaže da se nada da će ubice njegovog sina biti privedene pravdi.

"Ne želim više da ih vidim, neka mi se ne pojavljuju na oči. Želim im istu sudbinu", rekao je Imre.

Policija je privela trojicu muškaraca zbog sumnje da su počinili ubistvo iz nehata.

(I.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA