≫ 

Uhapšena istog dana kad je dala otkaz: Suzana godinu dana bila u ljubavnoj vezi sa učenikom (15)

Slučaj nastavnom veću i policiji prijavile kolege kada su posumnjali da je Suzana u vezi sa učenikom

  • 16
Osudjena, uhapsena zena, lisice

Foto: Shutterstock

Suzana Vedl (40), profesorka sa Floride, uhapšena je u ponedeljak zbog sumnje da je zavela i više stotina puta imala seksualne odnose sa petnaestogodišnjim učenikom.

Vedlova se tereti da je pre nešto manje od dve godine stupila u zabranjene odnose sa malelotnikom, inače drugom njenog sina. Dečak je rekao da je njihova veza trajala duže od godinu dana i da su on i Suzana imali seksualne odnose više stotina puta. Maloletnik, čiji identitet nije saopšten, rekao je na saslušanju da su on i Suzana imali odnose u njenim kolima, njenoj kući, ali ponekad i u njegovom domu i na plaži.

Prema njegovim rečima sve je počelo kada je otišao sa Suzaninim sinom u njihov dom da "malo popiju" nakon utakmice. On je rekao da ga je alkohol uhvatio i da je prvi počeo da se nabacuje Suzani, ali da ga je ona u početku odbijala. Na kraju je, kako je dečak rekao, popustila i započeli su ljubavnu vezu.

Da se nešto čudno događa između njih tek u novembru ove godine primetile su kolege u školi koje su prijavile slučaj i odmah je pokrenuta istraga. Suzani su lisice stavljene na ruke istog dana kada je dala otkaz u školi.

"Ne tolerišemo takvo skandalozno ponašanje u našoj školi. Ne postoji ništa gore nego da profesor stupi u seksualnu vezu sa učenikom", rekao je direktor škole u kojoj je Suzana radila.

Ona se trenutno nalazi u pritvoru, a pred sudom bi trebalo da se pojavi krajem decembra.

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    5. decembar 2019 | 15:30

    Suzo, Suzi, đavolice. Učiteljica u svakom pogledu.

  • Voja

    5. decembar 2019 | 17:11

    To je prava uciteljica. Kako su ovi ameri zavidni pa to nije normalno

  • Сале

    5. decembar 2019 | 15:56

    Што у моје време не беше оваквих учитељица мајку му.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA