≫ 

Na suđenju pedofilskoj bandi otkriveni strašni detalji: "Devojčicu su delili kao da je komad mesa"

Petorici muškaraca pakistanskog porekla sudi se pod optužbom da su kontinuirano silovali devojčicu koja je u to vreme imala samo 12 godina i podvodili je drugim muškarcima koji su je takođe silovali

  • 1

Devojčicu su "delili kao komad mesa", prodajući je za seks s muškarcima. To se moglo čuti na suđenju pedofilskoj bandi iz engleskog grada Telford.

Petorici muškaraca pakistanskog porekla sudi se pod optužbom da su kontinuirano silovali devojčicu koja je u to vreme imala samo 12 godina i podvodili je drugim muškarcima koji su je takođe silovali.

Žrtva je u snimljenom iskazu, koji je emitovan na sudu, posvedočila da "ne može da prebroji" koliko puta su je počinitelji silovali za dve godine "pakla" koliko je trajala njena agonija.

- Mohamed Ali Sultan, Amdžad Husein, Šafik Junas, Nazam Aktar i Mohamad Rizvan poriču da su učinili išta nezakonito - piše BBC.

Tužioci na sudu u Birmingemu tvrde pak da su optuženi, između ostalog, silovali devojčicu na prljavom krevetu na spratu iznad fast fooda Perfect Pizza i prisiljavali je na seks u dvorištu cekve.

Žrtva je prepričala kako su je dostavljač Tanver Ahmed i kasnije Mohamad Ali Sultan kupili "svaki dan posle škole" i "delili okolo" s drugim "azijskim muškarcima".

Dodala je da "nijedan učitelj" u njenoj školi nije intervenisao iako su školom kružile glasine o tome šta joj se događa.

- Bila sam previše prestrašena da bih otišla negde i zatražila pomoć - priznala je neimenovana žrtva.

U jednom navratu jedan od petorice optuženih je urinirao po njoj, rekla je.

Dala je do znanja i kako je razmišljala o samoubistvu.

Pedofilija, zlostavljanje, devojčica, maltretiranje

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Vođa bande deportovan u Pakistan

 

Ispričala je i kako se Ahmed sprijateljio s njom i na taj način je vrbovao pre nego što je silovao, a onda je nastavio da je prisiljava na seks s drugim muškarcima. On, međutim, nije među optuženicima jer je u međuvremenu deportovan u Pakistan zbog "nepovezanih krivičnih dela".

Ahemd je, međutim, očito bio ključna osoba u ovoj pedofilskoj bandi. Žrtva je posvedočila i da je videla kako nepoznati stariji muškarci daju novac Ahmedu nakon što bi je silovali na spratu iznad istog fast foofa, rekla je tužiteljka Mišel Hili.

Kad bi žrtva pokušala da odbije prisilni seks, Sultan bi je tukao i pretio njoj i njenoj porodici, govoreći joj između ostalog da će joj spaliti kuću do temelja.

Sultan (33) je već osuđivan za "slična krivična dela protiv mladih devojčica - rečeno je na sudu.

Sve trajalo godinama

 

Ovo je, da podsetimo, samo poslednje u nizu suđenja za silovanje devojčica i devojaka koje se broje u stotinama, ako ne i hiljdama, u gradovima širom Engkleske od osamdesetih do ove decenije.

Najpoznatiji slučaj je gradić Roternam, u kom su policija i nadležne službe godinama zatvarale oči pred masovnim vrbovanjem i silovanjem uglavnom etnički engleskih devojčica koje su počinili muškarci koji su uglavnom poreklom iz jugoistočne Azije. Nezavisna istraga, objavljena u takozvanom Džejevom izveštaju, utvrdila je 2014. da je oko 1.400 devojčica silovano na ovaj način.

Najmanje 25 ljudi dosad je, u nekoliko slučajeva, osuđeno u Roternamu, ali slična, godinama zakasnela otkrića i suđenja usledila su i u drugim gradovima.

U Hadersfildu je 20 muškaraca prošle godine osuđeno za vrbovanje dece i silovanje od 2004. do 2011, u Rošdejlu su za iste te zločine osuđena devetorica muškaraca, a i u istom Telfordu su 2013. osuđena sedmorica muškaraca, dok je jedan oslobođen.

Prema reportaži lokalnog "Šropšir Stara", u ovom gradu silovano je više od stotinu devojčica, uz oko 200 počinioca, ali "Dejli miror" je prošle godine u svojoj istrazi zaključio da je od osamdesetih do danas silovano i do hiljadu devojčica.

Video: Za srpsko dete trgovac je spreman da plati 120.000 evra!

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaludnik

    6. decembar 2019 | 20:49

    To ceka jednog dana sve nas,nase kceri , nase unuke.Tiha okupacija na delu,mi ko ovce pred klanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA