≫ 

Šest srpskih kamiondžija pretučeno u Ukrajini: "Tukli su nas i vikali da je ovo njihova granica"

Napad se dogodio noćas oko 1 sat posle ponoći

  • 13

Šestorica srpskih kamiondžija noćas su oko 1 čas po ponoći brutalno pretučeni na graničnom prelazu između Ukrajine i Rumunije - Đakovo/Halmeu.

Pretukli su ih ukrajinski vozači šlepera. Dok su ih udarali vikali su im da je "ovo Ukrajina i da je ovo njihova granica".

Grupa pretučenih srpskih vozača jutros se sa šokantnim vestima objašnjavajući da se ovo dogodilo na granici između dve pomenute zemlje - pred sam ulazak u Rumuniju, na njihovom povratku kući.

- Pretučeni smo nas petorica-šestorica od čega trojica baš teško - napisali su vozači u poruci dodajući da su povređeni Radojko Kovačević, Milan Rujević i Dragan Jovanović.

Oni su još u šoku i neverici s obzirom na to šta im se dogodilo.

Oni već danima čekaju da uđu na teritoriju Rumunije.

Vozači kažu da su napadnuti iz čista mira, te da tu stoje i čekaju već danima ne samo naši nego i ruski i beloruski šleperi za razliku od domaćih ukrajinskih koji bez problema obilaze kilometarsku kolonu i prelaze granicu za tili čas.

 Ambasada Srbije u Rumuniji saopštila je da nije zvanično obaveštena o incidentu na ukrajinsko-rumunskoj granici u kojem je pretučeno šest državljana Srbije, vozača kamiona.

Kako je rečeno Tanjugu u ambasadi, incident se dogodio na ukrajinskoj strani granice i o njemu ambasadu nisu obavestili ni državljani Srbije ni nadležni rumunski organi.

Video: Sreća prati vozače motora, pomisli motociklista i prežive najteži sudar

(Telegraf.rs/Tanjug/Kurir.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    12. decembar 2019 | 11:10

    Ima svagde ustasa samo naucili da biju nema veze odakle su.

  • 001

    12. decembar 2019 | 10:43

    Е сад чим изађу из земље,масирање бубрега по Европи...бесплатно

  • Niko

    12. decembar 2019 | 11:21

    Gospodo srpaki carinici i policajci vratite Ukrajincima milo za drago i drzite ih danima u redu,a ne ono mi smo fini itd.Marvi vratiti istom merom,i jos usranom motkom.G''na!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA