"Džek trbosek" greškom pušten iz zatvora: Sedam meseci kasnije ponovo ubio, ovog puta svoju verenicu

Somkida zovu tajlandskim "Džekom trbosekom" nakon što je 2005. godine osuđen zbog ubistva pet žena koje su radile u noćnim klubovima kao "zabavljačice i maserke". Svih pet je udavljeno.

  • 1
Somkid Poompuang Printscreen/Youtube/Chiang Rai Times

Serijski ubica poznat kao tajlandski "Džek trbosek" uhapšen je zbog optužbi za ubistvo samo sedam meseci nakon što je ranije pušten iz zatvora.

Somkid Pumpuang uhapšen je u vozu nakon potere po celoj zemlji koja je počela u nedelju kada je on imenovan kao osumnjičeni za ubistvo hotelske spremačice.

Somkida zovu tajlandskim "Džekom trbosekom" nakon što je 2005. godine osuđen zbog ubistva pet žena koje su radile u noćnim klubovima kao "zabavljačice i maserke". Svih pet je udavljeno.

Iz zatvora je pušten u maju ove godine, a zatvorski zvaničnici sada tvrde da se to dogodilo zbog pogrešne politike u vezi sa dobrim ponašanjem osuđenika.

Osumnjičen je za ubistvo Rasame Muličand, za koju se veruje da je živela sa njim nakon što ga je upoznala preko društvenih mreža.

Policija je otkrila da je ona na Fejbuku objavljivala fotografije sa njim.

- Rekla je svojoj ćerki i komšijama da će se udati za tog čoveka 15. decembra, a to je dan kada je umrla. I dečko je nestao takođe - rekao je jedan policijski zvaničnik.

Njena dotografija i detalji objavljeni su u javnosti, a policija je ponudila nagradu od oko 1.600 dolara za one koji prijave neke informacije.

Par koji se nalazio u vozu nedaleko od Bangkoka pozvao je policiju kako bi ih obavestio da nedaleko od njih sedi Somkid koji je potom uhapšen na sledećoj stanici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA