≫ 

Zadavio trudnu sestru i namestio da izgleda kao samoubistvo: Policiji dao sramno objašnjenje

Tinejdžer je osumnjičen za ubistvo nakon što je uočen na snimku nadzorne kamere u ulici u kojoj je pronađeno telo trudnice

  • 0
Viridiana Eduardo Arevalo, brat zadavio sestru Foto: Police

Tinejdžer iz Teksasa ubio je svoju trudnu sestru zato što je bila "sramota za njihovu porodicu", a onda je sve iscenirao da izgleda kao samoubistvo.

Viridiana Arevalo (23), koja je bila u osmom mesecu trudnoće, nestala je 17. decembra, a nestanak je prijavio njen dečko. Njena porodica zatim je pronašla poruku u kojoj je ona navodno napisala da želi da se ubije, piše Dejli mejl.

Njeno telo pronađeno je u jednoj uličici u nedelju, a policija je uhapsila njenog brata Eduarda Arevaloa (19) zbog ubistva.

Policija je saopštila da je Eduardo priznao da je zadavio sestru dan pre nego što je prijavljen njen nestanak, a onda je napisao oproštajnu poruku kako bi izgledalo kao da je počinila samoubistvo.

Viridiana Eduardo Arevalo, brat zadavio sestru Devojka je bila u osmom mesecu trudnoće Foto: Police

Eduardo je rekao policiji da je ubio sestru jer je "bila sramota za njihovu porodicu" i da bi "bilo bolje da je nema".

Osumnjičeni za ubistvo rekao je policiji da je nakon ubistva telo sestre stavio u gepek automobila, a onda se odvezao u udaljeni kraj grada, gde ga je ostavio.

- Međutim, kako su dani prolazili, Eduardo je rekao da je želeo da njegova porodica zna gde je Viridiana, pa je u nedelju ujutru otišao po njeno telo i ostavio ga u uličici - saopštili su iz policije.

Ubrzo su komšije pronašle telo i obavestile nadležne.

Viridiana Eduardo Arevalo, brat zadavio sestru Uhapšen je njen brat Foto: Police

Tinejdžer je osumnjičen za ubistvo nakon što je uhvaćen na nadzornoj kameri u ulici u kojoj je pronađeno telo trudnice.

Policija veruje da je Viridiana bila trudna sa svojim dečkom i misle da niko drugi iz porodice nije učestvovao u njenom ubistvu.

Video: Plinskom bocom ubio pljačkaša prodavnice

(A. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA